Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta, despre meciul Supercupa Europei: Messi m-a ignorat. O sa imi ceara Gorghiu demisia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta, despre meciul Supercupa Europei: Messi m-a ignorat. O sa imi ceara Gorghiu demisia

Victor Ponta a reactionat dupa meciul de fotbal de la Tbilisi, Supercupa Europei, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, spunand ca fotbalistul vedeta al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat. Premierul a facut chiar si o gluma pe acesta. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta, asteptat la Tbilisi la Supercupa Europei. El a fost invitat si la o cina oficiala - presa georgiana

Prim-ministrul Victor Ponta a fost invitat de catre omologul sau georgian, Irakli Garibashvili, sa asiste la meciul de Supercupa UEFA care are loc in aceasta seara la Tbilisi, scrie presa georgiana.

Victor Ponta, despre operatia din Turcia: Nu am avut sponsor. A fost platita din banii familiei (VIDEO)

Victor Ponta spune ca sunt sanse mari sa scape de o noua interventie chirurgicala dupa operatia la genunchi suferita in luna iunie la o clinica din Turcia, informeaza B1 TV. Premierul sustine ca a urmat.

Victor Ponta despre o eventuala noua operatie la genunchi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca spera sa scape de o noua interventie chirurgicala la genunchi intrucat a facut recuperare. Cred ca scap, ca am facut recuperare, sper sa scap.

Victor Ponta, despre actualul Guvern: A facut politici care au adus Romaniei crestere economica. S-ar putea sa fie primul din ultimii 25 de ani care si-a indeplinit toate promisiunile

Premierul Victor Ponta a scris luni pe pagina de Facebook ca actualul Guvern ar putea fi primul guvern din ultimii 25 de ani care si-a indeplinit toate promisiunile. Guvernul a facut politici care au adus Romaniei.

Victor Ponta, despre concediul din Statele Unite: O agentie privata din America m-a supravegheat, platita de un site din Romania. Unde am mers eu in vacanta e un pic mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in concediul din Statele Unite, a avut pe urme o firma privata care sa-i faca poze lui si familiei sale. Seful Guvernului a precizat ca un site de stiri din Romania.

Victor Ponta, despre declaratiile ambasadorului ungar: Nu vreau sa ma las provocat

Premierul Victor Ponta a precizat, referitor la declaratiile ambasadorului ungar, ca Guvernul Ungariei incearca sa atraga Romania intr-un scandal si ca el nu vrea sa se lase provocat.

La o zi dupa ce s-a intors din concediu, Ponta merge la Supercupa Europei

Premierul Victor Ponta si prim-ministrul Estoniei, Taavi Roivas, vor fi prezenti, marti, in tribunele stadionului Boris Paiciadze din Tbilisi, pentru a asista la Supercupa Europei, meci care opune formatiile FC Barcelona si FC Sevilla.

Premierul Victor Ponta, la meciul dintre FC Barcelona si FC Sevilla, alaturi de oficiali din intreaga lume (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lasat deoparte grijile de la Guvern pentru a urmari partida dintre FC Barcelona si FC Sevilla pe stadionul din Tibilisi, informeaza B1 TV. Seful executivului a vazut meciul din tribuna.

Victor Ponta, dupa Supercupa Europei: Recunosc!!! Messi m-a ignorat

Prima reactie a premierului Victor Ponta dupa meciul de la Tbilisi a venit, miercuri, primul ministru scriind pe pagina sa de Facebook ca fotbalistul vedeta al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat, facand.

FOTO. Ponta, IGNORAT total de MESSI la Supercupa Europei. Cum s-a simtit premierul

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, premierul Victor Ponta a recunoscut ca superstarul argentian al Barcelonei, Lionel Messi l-a ignorat total la primirea trofeului.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )