Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi alaturi de omologul sau din Georgia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi alaturi de omologul sau din Georgia

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, dar si la o. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi, fotografiind o sticla de vin cu telefonul, alaturi de premierul Georgiei (FOTO)

Nici nu s-a intors bine din Caraibe, ca premierul Victor Ponta a plecat la Tbilisi, sa vada un meci de fotbal. Pentru cateva ore, seful Guvernului a lasat de-o parte grijile tarii si a zburat la finala.

FOTO Cum a petrecut Victor Ponta la Tbilisi: din tribuna oficiala, la Supercupa, in crama

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal din Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, Irakli Garibasvili, dar si la o degustare de vinuri.

Victor Ponta, dupa Supercupa Europei: Recunosc!!! Messi m-a ignorat

Prima reactie a premierului Victor Ponta dupa meciul de la Tbilisi a venit, miercuri, primul ministru scriind pe pagina sa de Facebook ca fotbalistul vedeta al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat, facand.

Victor Ponta: Nu imi dau demisia din functia de premier. Mai e putin pana in decembrie 2016

Victor Ponta a declarat, luni, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functia de premier atata timp cat este sustinut de partidul din care face parte. intrebat, la Romania TV, daca va demisiona din functie,.

Victor Ponta: Nu imi dau demisia din functia de premier. Mai este putin pana in decembrie 2016

Victor Ponta a declarat, luni, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functia de premier atata timp cat este sustinut de partidul din care face parte. intrebat, la Romania TV, daca va demisiona din functie,.

Victor Ponta, din Caraibe, la finala Supercupei Europei: Am avut ocazia sa-i multumesc Presedintelui UEFA Michel Platini pentru sprijinul acordat Romaniei in organizarea partidelor din CE 2020

Intors din vacanta pe care a petrecut-o alaturi de familia sa in SUA, premierul Ponta a plecat marti la Tbilisi pentru a lua parte la finala Supercupei Europei, meci castigat de FC Barcelona in fata echipei FC.

VIDEO Imagini cu Victor Ponta la Tbilisi: premierul, la o degustare de vinuri cu omologul sau georgian

Premierul Victor Ponta se afla marti seara la Tbilisi, unde asista la meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla. Inainte de a asista la partida de fotbal, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia. Potrivit unor imagini postate pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili, Victor Ponta a fost si la o degustare de vinuri.

Victor Ponta, asteptat la Tbilisi la Supercupa Europei. El a fost invitat si la o cina oficiala - presa georgiana

Prim-ministrul Victor Ponta a fost invitat de catre omologul sau georgian, Irakli Garibashvili, sa asiste la meciul de Supercupa UEFA care are loc in aceasta seara la Tbilisi, scrie presa georgiana.

Presa din Georgia: Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi

Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi, la invitatia premierului Georgiei, Irakli Garibashvili, scrie presa georgiana. La meciul dintre FC Barcelona si FC.

Victor Ponta, despre meciul Supercupa Europei: Messi m-a ignorat. O sa imi ceara Gorghiu demisia

Victor Ponta a reactionat dupa meciul de fotbal de la Tbilisi, Supercupa Europei, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, spunand ca fotbalistul vedeta al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat. Premierul a facut chiar si o gluma pe acesta.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )