Libnet.ro
UNICEF

12:15

Laura Codruta Kovesi: Asteptam ca demisia lui Gabriel Oprea sa fie citita in plen, sa fie publicata asa cum scrie in lege si putem vorbi despre efectele ei numai din momentul publicarii (VIDEO)

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi: Asteptam ca demisia lui Gabriel Oprea sa fie citita in plen, sa fie publicata asa cum scrie in lege si putem vorbi despre efectele ei numai din momentul publicarii (VIDEO)

Demisia lui Gabriel Oprea a fost comentata si de procurul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Invitata intr-o emisiune tv, aceasta a afirmat ca va astepta ca demisia fostului ministru sa devina oficiala. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi, la TVR: Mai nou se angajeaza companii private straine sa vina sa intimideze si sa hartuiasca procurori in Romania

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca nu stie de ce a demisionat Mihai Razvan Ungureanu de la sefia SIE. Kovesi a facut, luni seara, mai multe declaratii privind dosarele blocate prin votul Parlamentului si cazul Gabriel Oprea.

Laura Codruta Kovesi: Se angajeaza firme pentru intimidarea procurorilor DNA (VIDEO)

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a declarat luni seara ca mai nou sunt angajate firme pentru intimidarea sa si a procurorilor DNA. Cat priveste lovitura primita de DNA in cazul primarului Cr.

Laura Codruta Kovesi: Mai nou vad ca se angajeaza firme private, platite cu bani multi, sa intimideze procurorii DNA. E o abordare noua pentru Romania

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat luni seara, la TVR 1, ca a observat in ultima perioada o noua abordare in incercarea de intimidare a procurorilor Directiei Anticoruptie, prin angajarea de companii private platite cu bani multi.

Nicusor Dan cere demisia lui Gabriel Oprea: E singurul gest politic responsabil pe care l-ar face intr-o cariera rusinoasa

Liderul USR Nicusor Dan a postat, pe pagina lui de Facebook, un mesaj in care cere demisia lui Gabriel Oprea din Parlament, ca unica solutie pentru a lasa infaptuirea justitiei in.

Demisia lui Gabriel Oprea a fost inregistrata la Senat. Platesc de fapt pentru ca am indraznit sa vorbesc despre interesul national, despre valori traditionale, despre Armata si Biserica (FOTO)

Gabriel Oprea a depus cererea de demisie din functia de senator, asa cum a sustinut ca o va face. Fostul Ministru de Interne declarase anterior ca doreste sa renunte la imunitatea de senator pentru a demonstra c.

Demisia lui Gabriel Oprea din Senat este un aparent pas inapoi. Fostul ministru de Interne ramane cu imunitatea intacta. Ce ar fi trebuit sa faca daca voia sa fie anchetat in cazul Gigina

Gabriel Oprea a anuntat ca va demisiona din Senat, pe fondul manifestatiilor de strada generate de refuzul Senatului de a accepta urmarirea sa penala. insa el ramane protejat de votul colegilor, pana la o noua cerere a procurorilor, bazata pe probe noi.

ANALIZA: Demisia lui Gabriel Oprea din Senat nu implica automat inceperea urmaririi penale

Renuntarea lui Gabriel Oprea la calitatea de senator nu conduce automat la urmarirea sa penala pentru ucidere din culpa in cazul politistului Bogdan Gigina, fiind necesare noi acte procedurale pentru o eventuala punere a sa sub acuzare, dat fiind ca,.

Protestatarii ies din nou in strada, in Capitala, sa ceara demisia lui Gabriel Oprea din Parlament

Un nou protest fata de Gabriel Oprea a fost anuntat, pentru vineri seara, in Piata Universitatii din Bucuresti, de catre organizatorii manifestatiei care a strans, joi, in Capitala, peste.

Anuntul lui Calin Popescu Tariceanu despre demisia lui Gabriel Oprea

Biroul permanent al Senatului a luat act de solicitarea senatorului Gabriel Oprea privind reluarea votului asupra cererii DNA in cazul sau, insa asteapta pana la ora 18,00 ca senatorul sa.

Gabriel Oprea anunta ca demisioneaza din Senat

Gabriel Oprea a anuntat ca demisioneaza din Senatul Romaniei, dupa ce vineri presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia acestuia. Vineri dimineata, Oprea a depus o solicitare de reluare a votului, insa a inteles ca sunt opinii juridice divergente cu privire la posibilitatea ca acest lucru sa se intample si ca doreste adevarul despre acel incident, la fel ca si familia Gigina. UPDATE 1: Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a salutat demisia lui Oprea, despre care a spus ca este un gest bine-venit. UPDATE 2: Demisia senatorului Gabriel Oprea nu a fost inregistrata, vineri, pana la finalizarea programului de lucru al Senatului, a precizat purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru, pentru News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )