Libnet.ro
UNICEF

14:30

Laura Kovesi, despre decizia din Senat in cazul lui Gabriel Oprea: Un vot politic care blocheaza justitia, au mai existat precedente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Laura Kovesi, despre decizia din Senat in cazul lui Gabriel Oprea: Un vot politic care blocheaza justitia, au mai existat precedente

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Kovesi, a declarat, miercuri dimineata, ca in cazul lui Gabriel Oprea a fost un vot politic care blocheaza justitia, ea apreciind ca au mai existat astfel de. continuă pe Wall-Street Ro

Laura Codruta Kovesi critica votul din Senat in cazul Oprea: O mama ramane sa astepte!

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca in urma votului din Senat procurorii nu mai pot sa stabileasca raspunderea penala in cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea si ca, astfel,.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, despre votul din Senat in cazul lui Gabriel Oprea: Democratia trebuie sa fie egala pentru toti

Democratia trebuie sa fie egala pentru toti, a declarat marti ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, referindu-se la faptul ca senatorii au respins luni solicitarea DNA de.

Din pacate, la datorie, se mai intampla si tragedii

ACTUALIZARE 08:21 Dragnea, despre decizia din Senat in cazul Oprea: Eu as fi votat pentru cererea venita de la DNA Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri ca el ar fi votat in favoarea cererii DNA pentru urmarirea penala a lui Gabriel Oprea, daca ar fi fost in Senat, deoarece considera ca ''toata lumea trebuie sa beneficieze de lipsa de imunitate ''. *ACTUALIZARE 08:11 Ministrul Justitiei, despre votul in cazul Oprea: Problema este ca aplicam in mod discriminatoriu legislatia ----------- Fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat ieri, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), ca este nevinovat in cazul mortii politistului Bogdan Gigina si a sustinut ca la datorie, se mai intampla si tragedii.

Judecatorul Cristi Danilet, reactie la votul din Senat in cazul Oprea: Am solicitat sesizarea Curtii Constitutionale pentru conflict intre puteri

Judecatorul Cristi Danilet a solicitat membrilor Consiliului Superior al Magistraturii sa reflecteze asupra necesitatii de a se formula de catre Presedintele CSM o sesizare la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru conflict intre puteri. Decizia a fost luata dupa ce Senatul a respins solicitarea DNA de incepe a urmarii penae in cazul lui Gabriel Oprea, pentru ucidere din culpa.

Proteste fata de votul din Senat in cazul Oprea, anuntate in Bucuresti si Cluj

Votul din Parlament impotriva anchetarii lui Gabriel Oprea in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina scoate oamenii in strada. Un protest fata de decizia senatorilor va avea loc joi, ora 18. 00, in fata Palatului Parlamentului.

Klaus Iohannis, despre votul senatorilor in cazul lui Gabriel Oprea: Politicienii care blocheaza actul de justitie nu se vor bucura niciodata de respectul si increderea cetatenilor

Presedintele Klaus Iohannis este profund dezamagit de votul din Senat in cazul lui Gabriel Oprea, considerand ca vinovatia sau nevinovatia unui om nu este stabilita de un vot in plen, a.

Gabriel Oprea: Prin votul din Senat s-a decis sa mai treaca 3 luni pana cand dosarul va ajunge in fata judecatorilor. Atat!

Senatorul Gabriel Oprea a raspuns, miercuri, pe Facebook, criticilor venite in urma votului din Senat, prin care s-a respins inceperea urmaririi penale in cazul sau, el aratand ca ceea ce s-a decis in plenul Senatului a fost sa mai treaca inca 3.

Kovesi, despre votul in cazul lui Gabriel Oprea: Este un vot politic care blocheaza justitia. O mama ramane sa astepte

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), a declarat, miercuri dimineata, ca votul parlamentarilor in cazul lui Gabriel Oprea, acela de a nu fi urmarit penal, este un vot politic, procurorii nemaiputand sa stabileasca raspunderea fostului ministru de Interne pentru ucidere din culpa.

Judecatorul Cristi Danilet cere sesizarea CCR dupa votul din Senat in cazul Oprea: Consider ca s-au depasit limitele imunitatii parlamentare. Pentru infractiunile de drept comun, un ministru trebuie cercetat ca orice cetatean obisnuit (VIDEO)

Judecatorul Cristi Danilet, de la Consiliul Superior al Magistraturii, sustine ca presedintele Romaniei, premierul sau presedintele CSM ar trebui sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru conflict.

PNL va depune plangere penala pentru fals in acte in cazul semnaturii de pe raportul de la Comisia de invatamant prin care se amana concursul de directori de scoli

Conducerea PNL a recomandat grupului PNL din Senat sa faca plangere penala in cazul presupusei falsificari a semnaturii reprezentantului PNL pe raportul modificarii unui proiect de lege prin care se amana concursurile de directori de scoli pana in vara lui 2017, au declarat surse din partid pentru News. ro. De asemenea, potrivit surselor, PNL va solicita Biroului Permanent al Senatului retrimiterea la comisie a proiectului de lege. UPDATE Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca PNL va depune aceasta plangere pentru a se descoperi cum e posibil ca in Senatul Romaniei sa se falsifice o semnatura pentru a mentine o stare de politizare a conducerii scolilor.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )