Libnet.ro
UNICEF

10:30

Lazaroiu: Nu-l vad pe Ponta premier dupa alegeri. Geoana ar fi mai bun

Antena3 Antena3,
Lazaroiu: Nu-l vad pe Ponta premier dupa alegeri. Geoana ar fi mai bun

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, marti seara, ca nu il vede pe Victor Ponta premier si dupa alegerile din 9 decembrie, el explicand ca, potrivit Constitutiei, seful statului poate. continuă pe Antena3

Lazaroiu: Nu-l vad pe Victor Ponta premier dupa alegeri. Geoana ar fi mai bun.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, marti seara, ca nu il vede pe Victor Ponta premier si dupa alegerile din 9 decembrie, el explicand ca, potrivit Constitutiei, seful statului poate desemna o alta persoana din USL, potrivit Mediafax. Eu nu-l vad pe Victor Ponta premier. Din cauza problemelor pe care si le-a creat singur. Stiind si atmosfera din PSD, pot sa dau ca 100% sigur acest lucru. Poti sa-l pui premier, dar patru ani nu va avea nicio usa deschisa la Bruxelles. Nici .

Sebastian Lazaroiu: Nu-l vad pe Victor Ponta premier dupa alegeri. Vine Liviu Dragnea, Miron Mitrea, Mircea Geoana, vor si ei

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, marti, ca nu si-l imagineaza pe Victor Ponta premier si dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie. Lazaroiu a explicat ca, din cauza.

Anders Fogh Rasmussen: NATO este foarte preocupat de situatia din Ucraina dupa alegeri

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, s-a declarat azi foarte preocupat de situatia politica din Ucraina dupa alegerile legislative din 28 octombrie, ale caror rezultate nu au fost inca oficial publicate, transmite HotNews. ro.

NATO este foarte preocupat de situatia din Ucraina dupa alegeri - Anders Fogh Rasmussen

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, s-a declarat luni foarte preocupat de situatia politica din Ucraina dupa alegerile legislative din 28 octombrie, ale caror rezultate nu au fost inca oficial publicate, scrie AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )