Libnet.ro
UNICEF

08:00

Lazea (BNR): Dupa intrarea in zona euro nu vom avea timp sa ne relaxam

Hotnews Hotnews,
 Lazea (BNR): Dupa intrarea in zona euro nu vom avea timp sa ne relaxam

Economistul-sef al Bancii Nationale, Valentin Lazea, a atras atentia, joi, ca Romania nu va mai avea timp sa se relaxeze, dupa aderarea la zona euro, asa cum a facut dupa ce a aderat la Uniunea Europeana, scrie Agerpres. Dupa intrarea in Uniunea Europeana am avut timp sa ne relaxam. Dupa intrarea in zona euro nu mai avem timp, nu trebuie sa ne mai relaxam, va trebui sa tinem ritmul cu ceilalti, sa fim la fel de performati ca celelalte tari din zona euro', a avertizat Lazea, in cea de-a VI-a editie a Conferintei anuale a Asociatiei Analistilor Financiar - Bancari din Romania AAFBR) cu tema 'Economia romaneasca intre macrostabilitate si microtensiuni'. continuă pe Hotnews

Seful Bundesbank vrea reforme pe piata muncii si pe cea financiara

Zona euro poate avea crestere economica durabila doar prin reforme pe piata muncii si pe cea financiara, pentru deblocarea investitiilor si imbunatatirea productivitatii, a declarat astazi presedintele bancii centrale germane Bundesbank), Jens Weidmann, citat de MarketWatch.

Seful Bundesbank: Zona euro se poate dezvolta doar cu reforme pe piata muncii si cea financiara

Zona euro poate inregistra crestere economica durabila doar prin reforme pe piata muncii si cea financiara, pentru a debloca investitiile si a imbunatati productivitatea, a declarat luni presedintele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )