Libnet.ro
UNICEF

00:07

Leanca: Acordul de asociere Republica Moldova - UE nu este incompatibil cu ramanerea in CSI

România Liberă România Liberă,
Leanca: Acordul de asociere Republica Moldova - UE nu este incompatibil cu ramanerea in CSI

Premierul moldovean, Iurie Leanca, sustine ca acordul de asociere pe care Republica Moldova intentioneaza sa il semneze cu Uniunea Europeana nu intra in contradictie cu dispozitiile privind comertul liber in Comunitatea Statelor Independente . continuă pe România Liberă

Leanca: Acordul de asociere Rep. Moldova- UE nu este incompatibil cu ramanerea in CSI

Acordul de asociere pe care Chisinaul intentioneaza sa il semneze cu Uniunea Europeana nu intra in contradictie cu dispozitiile privind comertul liber in Comunitatea Statelor Independente, spune Iurie.

Cateva concluzii ale Recensamantului din Republica Moldova

In perioada 15-25 mai 2014 s-a desfasurat in Republica Moldova recensamantul populatiei si al locuintelor. Pe data de 24 mai Biroul National de Statistica inca mai angaja recenzori iar o buna parte din moldoveni afirma ca pragul casei lor nu a fost trecut. Acum e momentul sa tragem cateva concluzii cu privire la modul de desfasurare si importanta acestuia pentru Romania.

Activist finlandez, adept al lui Dughin a fost expulzat din Republica Moldova

Igor Dodon, liderul Partidului Socialistilor din Republica Moldova a anuntat ca Johan Backman, specialist in domeniul apararii drepturilor omului, doctor in stiinte politice din Finlanda, ar fi fost expulzat astazi ilegal din tara.

Medvedev a gasit vinovatii pentru dezechilibrul economic al Rusiei: Republica Moldova si Ucraina

Prim-ministrul rus, Dmitri Medvedev, nu exclude noi riscuri pentru dezvoltarea economica a Federatiei Ruse care provin din modificarile regimurilor comerciale cu Ucraina si Republica Moldova, relateaza ITAR-TASS.

Dedeman vrea sa investeasca 30 de milioane de euro in Republica Moldova

Compania Dedeman si-a anuntat ieri intentia sa investeasca in Republica Moldova 30 de milioane de euro pentru a deschide doua magazine in Chisinau, unde vor fi create 400 de locuri de munca.

Nita: Exportul de gaze in Republica Moldova, o decizie politica

Exportul de gaze catre Republica Moldova va fi o decizie luata politic, a declarat marti ministrul Economiei, Constantin Nita, in cadrul conferintei Cei mai mari jucatori din economie, organizata de Ziarul Financiar.

Trans Oil din Republica Moldova cumpara Ultex Tandarei

Actionarii Ultex Tandarei, aflat in insolventa, au modificat planul de reorganizare a producatorului de ulei pentru a vinde activele catre grupul agro-industrial Trans Oil din Republica Moldova, pentru 10,5 milioane euro.

Autoritatile trebuie sa ajusteze peste 300 de acte normative ca sa poata implementa Acordul de Asociere cu UE

Autoritatile Republicii Moldova trebuie sa ajusteze circa 300 de acte normative pentru a putea aplica pe deplin prevederile Acordului de Asociere cu Uniune Europeana.

Republica Moldova pierde aproape 6 milioane de lei din impozitele ratate de la tinerii someri

Pentru fiecare tanar care nu este angajat in campul muncii statul rateaza in medie pana la 589 de lei in fiecare luna, bani care ar putea fi acumulati din impozitul pe venit si contributiile de asigurare medicala si sociala platite de catre salariati.

Un sociolog finlandez, persona non grata in Republica Moldova

Un cetatean finlandez a fost declarat indezirabil de catre autoritatile de la Chisinau. Este vorba despre sociologul si publicistul Backman Erkki Johan, informeaza timpul. md.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )