Libnet.ro
UNICEF

09:00

Lectie de ambitie. O ieseanca da bac-ul la 50 de ani pentru a-si educa fiul

Antena3 Antena3,
Lectie de ambitie. O ieseanca da bac-ul la 50 de ani pentru a-si educa fiul

O ieseanca din Ciurea, in varsta de 50 de ani, sustine zilele acestea probele la examenul de bacalaureat, scrie ziaruldeiasi. ro. Nicoleta a absolvit anul acesta Scoala Postliceala Sanitara Ghica Voda din. continuă pe Antena3

Barem Matematica Bac 2015. Ministerul Educatiei a publicat baremele de corectare la proba de mate de la Bac-ul de toamna

Barem Matematica Bac 2015 sesiunea de toamna. Ministerul Educatiei a publicat baremul de corectare pentru cele patru variante de la proba de Matematica din cadrul celei de-a doua sesiuni de Bac 2015.

Un elev eliminat la BAC-ul de toamna, Romana - scris. Alti 160 de candidati au absentat

Nu mai putin de 160 de absolventi ai clasei a XII-a din judetul Olt s-au inscris doar de forma la sesiunea de toamna a bacalaureatului 2015 deoarece, luni 24 august, nu si-au facut prezenta pentru a sustine proba programata pentru aceasta zi, respectiv Limba romana scris. De mentionat ca un elev a fost eliminat pentru frauda.

Maine incep probele scrise la BAC-ul de toamna

Sesiunea de toamna a bacalaureatului va continua, luni 24 august, cu probele scrise, prima materie fiind Limba si literatura romana. La nivelul judetului Olt sunt asteptati sa sustina probele BAC-ului de toamna un numar de aproximativ 1. 400 de absolventi ai clasei a XII-a.

Daniel Constantin vrea un acord politic pe urmatorii sapte ani pentru refacerea sistemelor de irigatii (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat marti, dupa audierea in comisia de specialitate din Camera Deputatilor, ca isi doreste sa incheie un acord politic pe urmatorii sapte ani in ceea ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )