Libnet.ro
UNICEF

21:00

Lectie de ambitie si vointa: eleva-mama din Vaslui care a luat bacalaureatul cu media 9.96, intrecandu-si colegii olimpici

Adevărul Adevărul,
Lectie de ambitie si vointa: eleva-mama din Vaslui care a luat bacalaureatul cu media 9.96, intrecandu-si colegii olimpici

Rezultate Bacalaureat 2016. O eleva din Vaslui a reusit sa invinga toate prejudecatile, dupa ce a nascut in ultimul an de liceu, obtinand rezultate scolare de exceptie, la examenul de bacalaureat clasandu-se pe locul trei la nivel de judet. continuă pe Adevărul

Lectie de ambitie si vointa: eleva -mama din Vaslui care a luat bacalaureatul cu media 9.96, intrecandu-si colegii olimpici

Rezultate Bacalaureat 2016. O eleva din Vaslui a reusit sa invinga toate prejudecatile, dupa ce a nascut in ultimul an de liceu, obtinand rezultate scolare de exceptie, la examenul de bacalaureat clasandu-se pe locul trei la nivel de judet.

Lectie de ambitie si vointa: eleva-mama din Vaslui care a luat Bacalaureatul cu media 9.96, intrecandu-si colegii olimpici

O eleva din Vaslui a reusit sa invinga toate prejudecatile, dupa ce a nascut in ultimul an de liceu, obtinand rezultate scolare de exceptie, la examenul de Bacalaureat clasandu-se pe locul trei la nivel de judet.

La spitalul din Vaslui se mananca toata ziua varza. Un doctor de la spitalul din Vaslui revoltat de mancarea pe care o primeste in timpul garzilor: Nu o sa tac. Eu nu stiu de frica (FOTO)

Un medic ORL-ist din Vaslui s-a revoltat de mancarea pe care o primste in timpul garzilor la spital. Abu Gamea Naeif a postat pe Facebook mai multe poze pentru a ilustra hrana pe care doctorii o primesc.

Dramatic! 19 nou-nascuti din Vaslui, abandonati de mame in spitale de la inceputul anului

Un numar de 19 nou-nascuti au fost abandonati, de la inceputul acestui an, in spitalele din judetul Vaslui, cei mai multi bebelusi fiind parasiti de mame la Spitalul Judetean de Urgenta, unde s-au inregistrat 10 cazuri.

Tinmar pierde contractul cu Dacia, cea mai mare companie din Romania, care va lua energie de la grupul ceh CEZ

Cea mai mare companie din tara, Dacia, va lua pe o durata de un an de zile energie de la cehii de la CEZ. in acest fel, Tinmar Ind, cel mai important furnizor privat de energie, pierde unul dintre cei mai.

Red Hot Chili Peppers au fost confundati cu Metallica de catre vamesii din Belarus, care le-au cerut insistent autografe

Membrii Red Hot Chili Peppers au fost rugati pe aeroportul din Minsk de ofiteri ai politiei de frontiera sa le dea autografe, insa pe cateva postere ale grupului Metallica.

Liberalii sunt siguri ca vin la guvernare din toamna. Care este profilul viitorului premier

Liberalii sunt siguri ca in toamna ajung la guvernare, iar viitorul premier al Romaniei va fi din PNL. Si au si un model de premier. Alina Gorghiu spune ca aceasta ar trebui sa fie dupa.

Scrisoare de multumire pentru britanicii din Norwich care s-au mobilizat sa ajute o familie de romani. Afla cum poti semna si tu scrisoarea!

Adrian Ursu a lansat, la Secvential, de la Antena 3, un apel la semnarea unei scrisori de multumire pentru comunitatea de britanici care s-a mobilizat oferindu-si ajutorul voluntar si strangand bani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )