Libnet.ro
UNICEF

17:01

Scrisoare de multumire pentru britanicii din Norwich care s-au mobilizat sa ajute o familie de romani. Afla cum poti semna si tu scrisoarea!

Antena3 Antena3,
Scrisoare de multumire pentru britanicii din Norwich care s-au mobilizat sa ajute o familie de romani. Afla cum poti semna si tu scrisoarea!

Adrian Ursu a lansat, la Secvential, de la Antena 3, un apel la semnarea unei scrisori de multumire pentru comunitatea de britanici care s-a mobilizat oferindu-si ajutorul voluntar si strangand bani. continuă pe Antena3

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, reactie pe Facebook la incidentul din Norwich

Solidaritatea comunitatii din Norwich arata ca societatea britanica are anticorpii necesari impotriva extremismului si xenofobiei, a scris pe pagina sa de Facebook ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mi.

Gest de solidaritate al britanicilor cu romanii, dupa incidentul cu magazinul incendiat din Norwich: Refugiatii sunt primiti bine aici! (VIDEO)

Gest de solidaritate din partea britanicilor in cazul magazinului romanesc incendiat in Norwich. Englezii au strans peste 25. 000 de lire sterline pentru a-i ajuta pe proprietarii acestuia. De.

Singurul oras din Romania care rivalizeaza cu destinatii de vacanta precum Barcelona, Nancy, Viena sau Budapesta

Oradea renaste dupa un amplu program de refacere a tezaurului architectural si de investitii masive in dezvoltarea si crearea de facilitati pentru oradeni si turisti, scriebusinessmagazin. ro. Inclusa in reteaua.

IMAGINI SOCANTE: O fata de 12 ani se arunca din masina care tocmai era furata (VIDEO)

Postul de televiziune CCTV a postat o filmare care arata momentul in care un om fura o masina in care se afla doi copii, potrivit itv. com. Mama copiilor a parcat masina pentru a merge la magazinele.

Filmele din cinematografe care iti aduc premii garantate

Cinema City lanseaza, pentru al saselea an consecutiv, campania de vara care aduce peste un 1,2 milioane de premii pe loc, garantate. Astfel, in perioada 1 iulie-31 august, fiecare bilet la film inseamna un premiu instant, garantat, in orice cinematograf Cinema City din Romania. Premiile constau in bilete gratuite, meniuri si bauturi racoritoare, dulciuri si [].

Acesti hackeri romani vor lucra pentru Guvernul din Luxemburg

Hackerii romani sunt cunoscuti la nivel mondial, dar nu intr-un sens pozitiv. Guccifer face inchisoare in Statele Unite, iar oraselul Ramnicu Valcea a fost subiectul mai multor documentare legate de phishing si alte infractiuni cibernetice. Dar Romania are si hackeri buni, iar CTF365 este dovada ca se poate castiga si din white hacking. Dupa cum [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )