Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lege privind unele masuri pentru combaterea COVID-19- singurul proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei de Guvern

Hotnews Hotnews,
 Lege privind unele masuri pentru combaterea COVID-19- singurul proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei de Guvern

Guvernul va avea luni, incepand cu ora 11. 00, o sedinta, pe ordinea de zi fiind un singur act normativ: Proiect de lege privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. continuă pe Hotnews

Masca de protectie trebuie schimbata la cel mult 4 ore pentru angajatii care desfasoara activitati permise pe perioada starii de alerta

Personalul care desfasoara activitatile permise pe perioada starii de urgenta are obligatia de a purta in permanenta masca ce va fi schimbata la un interval de cel mult 4 ore, iar operatorul economic va asigura masti pentru acestia, precum si solutii de dezinfectie a mainilor in zona de acces in incinta, se arata in proiectul de lege privind unele masuri pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Vezi care sunt activitatile comerciale permise si unde mai este obligatorie purtarea mastii de protectie.

Educatia, pe perioada starii de alerta: Inspectoratele si scolile au obligatia sa asigure resursele educationale pentru elevii care nu au acces la tehnologie

Pe durata starii de alerta, activitatile didactice ce impun prezenta fizica a anteprescolarilor, prescolarilor, elevilor si studentilor in unitatile si institutiile de invatamant se poate suspenda in perioada stabilita prin hotararea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU), prin ordin comun al ministrului educatiei si cercetarii si al ministrului sanatatii, se arata in proiectul de lege privind unele masuri de combatere a pandemiei de COVID-19 pe perioada starii de alerta.

VIDEO Noi masuri pentru combaterea COVID-19, in stare de alerta, vor fi aprobate printr-un proiect de lege, care merge in Parlament Catalin Predoiu: Este un proiect flexibil

Premierul Ludovic Orban a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de luni, ca va fi aprobat un proiect de lege privind starea de alerta, cu noi masuri privind combaterea COVID-19, acesta urmand sa fie transmis Parlamentului. Ministrul justitiei Catalin Predoiu a spus ca masurile se cunosc, acestea fiind publicate vineri pe site-ul Ministerului de Interne. UPDATE Guvernul a aprobat proiectul de lege.

Guvernul discuta masurile care vor fi luate dupa 15 mai, cand expira starea de urgenta

Guvernul Orban discuta, in sedinta de luni, un proiect de lege privind unele masuri pentru prevenire.

DOCUMENT Ce prevede proiectul de lege privind starea de alerta

Parlamentul a primit proiectul de lege privind masurile pe care Guvernul le-ar vrea adoptate in urma instituirii starii de alerta. Potrivit unor surse politice, primul for care va dezbate si vota initiativa va fi Senatul, Camera Deputatilor fiind for decizional, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind masurile instituite in perioada starii de alerta: Ce reguli trebuie sa respecte romanii incepand din 15 mai (VIDEO)

Ionel Danca, seful cancelariei premierului, a prezentat, luni, la finalul sedintei de Guvern cateva dintre prevederile cuprinse in proiectul de lege privind reglementarea starii de alerta care va intra in.

Guvernul trimite Parlamentului proiectul de lege privind starea de alerta

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de guvern de luni, inaintarea catre Parlament a unui proiect de lege care sa reglementeze masurile privind starea de alerta ce va intra in vigoare din 15 mai pentru a inlocui stare de urgenta ce nu a mai fost prelungita de catre presedintele Iohannis.

MADR: Fonduri de 16,7 milioane de euro pentru combaterea PPA si refacerea potentialului agricol, incepand de luni

Peste 16,7 milioane de euro vor fi disponibili, incepand de luni, pentru investitii necesare prevenirii si combaterii pestei porcine africane si refacerii potentialului de productie agricola afectat de dezastre naturale si de evenimente catastrofale, potrivit Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

ANALIZA A FORUMULUI ECONOMIC MONDIAL, IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19: A patra revolutie industriala, necesara pentru combaterea amenintarilor globale

China, Coreea de Sud si Taiwan - tari care folosesc inteligenta artificiala si alte tehnologii emergente pentru gestionarea eficienta a crizei actuale * in tarile in care tehnologia celei de-a patra revolutii industriale nu este inca disponibila, e necesar un leadership solid Instrumentele viitorului, bazate pe tehnologii avansate, sunt tot mai mult in atentie in aceasta perioada. Potrivit unei analize realizate de Forumul Economic Mondial WEF), trebuie sa adoptam la scara larga aceste instrumente ca sa ne asiguram securitatea viitorului nostru, iar acolo unde acest lucru nu este posibil deocamdata, trebuie stabilit un leadership bun, solid, care acum este mai necesar ca oricand.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )