Libnet.ro
UNICEF

07:30

Legea amnistiei, in continuare pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor. Ce spune procedura

Adevărul Adevărul,
Legea amnistiei, in continuare pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor. Ce spune procedura

Legea amnistiei figureaza in continuare pe ordinea de zi a sedintei de astazi a Camerei Deputatilor, desi alesii au sustinut ca vor dezbate din nou proiectul de lege abia in februarie, cand incepe urmatoarea sesiune legislativa. continuă pe Adevărul

Legea amnistiei, in continuare pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor. Zgonea: Voi propune personal ca legea sa se intoarca la Comisia juridica

Legea amnistiei figureaza in continuare pe ordinea de zi a sedintei de astazi a Camerei Deputatilor, desi alesii au sustinut ca vor dezbate din nou proiectul de lege abia in februarie, cand incepe urmatoarea sesiune legislativa.

Zgonea: Nu renuntam la NOUL Cod penal. Legea amnistiei, AMANATA. Seful Camerei Deputatilor: Basescu a mintit, votul a fost transparent

Update 11. 01- Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat, luni, ca au fost amanate orice fel de modificari la Codul penal si promovarea legii amnistiei, iar acestea vor fi in dezbatere.

Blaga: PDL intra in greva parlamentara, daca Legea amnistiei va fi repusa pe ordinea de zi.

Vasile Blaga, a declarat, marti, ca daca legea gratierii si amnistierii va fi repusa pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor si dezbatura in sedinta de plen, PDL va intra in greva parlamentara. Daca fac asta, intram in greva parlamentara si nu vom participa la votarea bugetului de stat - n. r. Daca nu o fac, vom vota impotriva bugetului, chiar daca vor renunta la taxa de sapte centi pe litru de combustibil, a mai declarat Blaga, potrivit Mediafax. El a precizat ca si renuntarea la acciza .

Legea amnistiei, in dezbatere publica pana pe 1 februarie.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat luni dimineata ca proiectul de lege privind amnistia si gratierea a fost scos de pe ordinea de zi a camerei inferioare a Parlamentului si va fi pusa in dezbatere publica pana pe 1 februarie. Citeste si: Zgonea, Cazanciuc, Bolcas si Nicolicea, chemati la Guvern Stire in curs de actualizare.

O noua zi de marti: Legi controversate, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor.

Camera Deputatilor urmeaza sa dezbata, marti, cateva legi controversate si cu miza politica majora, printre acestea aflandu-se legea privind parteneriatul public-privat, dar si legea serviciului de salubrizare a localitatilor, informeaza Mediafax. Legea privind parteneriatul public-privat si Legea serviciului de salubrizare a localitatilor au fost introduse pe ordinea de zi a sedintei Camerei din aceasta saptamana dupa ce rapoartele la cele doua propuneri legislative - ambele de adoptare - au .

Legea amnistiei, retrimisa la comisii pana la 1 februarie 2014. PDL ceruse respingerea legii

Camera Deputatilor a decis, marti, in unanimitate, retrimiterea la comisia de specialitate a proiectului de lege privind amnistierea, cu termen la 1 februarie 2014. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea,.

Zgonea: Liberalii stiau de modificarile la Codul Penal si Legea amnistiei.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca liberalii stiau de modificarile la Codul Penal si Legea amnistiei, relateaza Mediafax. Legat de ce s-a intamplat si de minciunile din spatiul public pot sa confirm ca la sedinta USL la care s-au decis aceste chestiuni am fost si eu parte. Imi pare rau ca o parte din colegii mei manipuleaza opinia publica si dau sentimentul ca in cadrul USL au fost opinii disparate, a precizat Valeriu Zgonea. Citeste si: Cel mai tensionat .

Zgonea: Legea amnistiei, amanata pentru anul viitor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, in urma intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca Legea amnistiei va ajunge, din nou, pe masa Parlamentului, abia anul viitor.

Legea amnistiei, in dezbatere publica pana la 1 februarie 2014

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, in urma intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca Legea amnistiei ramane in dezbatere publica pana la 1 februarie 2014.

Blaga anunta ca PDL intra in greva parlamentara daca legea amnistierii va fi repusa pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor

PDL intra in greva parlamentara daca legea gratierii si amnistierii va fi repusa pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor si dezbatura in sedinta de plen, a anuntat, marti, presedintele PDL, Vasile Blaga.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )