Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea care interzice TOTAL fumatul in spatiile publice a trecut de Senat

Antena3 Antena3,
Legea care interzice TOTAL fumatul in spatiile publice a trecut de Senat

Propunerea legislativa semnata de 22 de parlamentari, prin care se interzice total fumatul in spatiile pubice, a fost adoptata, miercuri, de plenul Senatului, legea urmand sa ajunga la Camera Deputatilor, in. continuă pe Antena3

Propunerea legislativa prin care se interzice total fumatul in spatiile publice, adoptata de Senat: Camera Deputatilor are votul final

Propunerea legislativa prin care se interzice total fumatul in spatiile publice, semnata de 22 de parlamentari, a fost adoptata, miercuri, de plenul Senatului. Votul final va fi luat de Camera Deputatilor, in.

Legea care interzice fumatul. Certuri pe tema placerilor intense, cinismului si dreptului la aer curat

Proiectul de lege care interzice complet fumatul in locuri publice, in restaurante si hoteluri a provocat scandal in Senat. Fumatorii si nefumatorii s-au certat de la tribuna, fara sa mai tina cont de tabere politice din care fac parte, potrivit Digi24. Legea va primi astazi votul in plenul Senatului si apoi va intra in dezbaterea Camerei Deputatilor.

Veste proasta pentru fumatori

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul de lege care interzice total fumatul in spatiile publice. Legea va fi trimisa Camera Deputatilor care va lua decizia finala .

Parlamentul, divizat: fumatorii si nefumatorii se cearta pe legea interzicerii fumatului in locuri publice

Proiectul care interzice complet fumatul in locuri publice, in restaurante si hoteluri a provocat scandal, in timpul dezbaterilor din Senat. Legea va fi votata astazi in plenul Senatului si, ulterior, va intra in dezbaterea Camerei Deputatilor.

Plicurile din spitale vor fi impozitate dar medicii vor fi fericiti pentru asta. Dorel Sandesc, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, despre legea care ar putea stopa migratia medicilor din Romania

Proiectul de lege care va schimba sistemul medical romanesc mai drastic decat ar fi putut s-o faca pachetul de reforma Basescu a ajuns pe masa parlamentarilor. Daca va fi aprobat, medicii isi vor putea trata pacientii in spitalele de stat si in regim privat. Plicurile vor fi practic oficializate dar sub conditia respectarii regulilor legii, iar banii din ele vor fi impozitati. Peste 100 dintre parlamentari au semnat deja proiectul, desi din el lipsesc elemente esentiale. Medicul Dorel Sandesc, secretar de stat in Ministerul Sanatatii si profesor al Facultatii de Medicina din Timisoara, incearca sa lamureasca, intr-un interviu pentru HotNews, neclaritatile existente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2381 seconds )