Libnet.ro
UNICEF

01:05

Propunerea legislativa prin care se interzice total fumatul in spatiile publice, adoptata de Senat: Camera Deputatilor are votul final

B1 B1,
Propunerea legislativa prin care se interzice total fumatul in spatiile publice, adoptata de Senat: Camera Deputatilor are votul final

Propunerea legislativa prin care se interzice total fumatul in spatiile publice, semnata de 22 de parlamentari, a fost adoptata, miercuri, de plenul Senatului. Votul final va fi luat de Camera Deputatilor, in. continuă pe B1

Legea care interzice TOTAL fumatul in spatiile publice a trecut de Senat

Propunerea legislativa semnata de 22 de parlamentari, prin care se interzice total fumatul in spatiile pubice, a fost adoptata, miercuri, de plenul Senatului, legea urmand sa ajunga la Camera Deputatilor, in.

Legea care interzice fumatul. Certuri pe tema placerilor intense, cinismului si dreptului la aer curat

Proiectul de lege care interzice complet fumatul in locuri publice, in restaurante si hoteluri a provocat scandal in Senat. Fumatorii si nefumatorii s-au certat de la tribuna, fara sa mai tina cont de tabere politice din care fac parte, potrivit Digi24. Legea va primi astazi votul in plenul Senatului si apoi va intra in dezbaterea Camerei Deputatilor.

Raluca Turcan a depus petitie la Avocatul Poporului prin care cere sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la cele 26 de OUG promovate de Guvernul Ponta intr-un singur act normativ

Vicepresedintele PNL Raluca Turcan anunta ca a depus o petitie in atentia Avocatului Poporului prin care solicita sesizarea de urgenta a Curtii Constitutionale cu privire la neconstitutionalitatea OUG 2/2015. Mega-Ordonanta de Urgenta a fost publicata vineri seara in Monitorul Oficial, iar HotNews. ro a scris pe larg despre noua tehnica prin care Executivul a aprobat intr-un singur act normativ mai multe proiecte de ordonanta de urgenta fara legatura intre ele, dar fara sa mai poata fi acuzat ca adopta pe banda rulanta OUG.

Veste proasta pentru fumatori

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul de lege care interzice total fumatul in spatiile publice. Legea va fi trimisa Camera Deputatilor care va lua decizia finala .

Semne de depasire a crizei prin care trece piata otelului

La combinatul ArcelorMittal de la Galati sunt semne incurajatoare, care ar sugera apropierea momentului iesirii din criza, productia din acest an urmand sa depaseasca peste 2 milioane de tone, in conditiile in care in 2009, primul an de criza, productia a fost de 1,9 milioane de tone. Dar, potrivit CEO ArcelorMittal Galati, Bruno Ribo, situatia de pe piata otelului ramane in continuare una dificila.

Facebook a lansat un program prin care utilizatorii pot trimite bani cu ajutorul aplicatiei Messenger

Facebook va permite transferul de bani prin aplicatia de chat Messenger. Compania a lansat in acest sens un serviciu care va fi disponibil initial doar in SUA. Banii vor fi transferati intr-un interval cuprins.

Trei moduri prin care iti faci norocul

Daca sunteti un tanar antreprenor si vi se pare ca sunteti urmarit de ghinion e cazul sa va schimbati mentalitatea. Norocul nu trebuie asteptat, norocul vi-l faceti singuri. Iata trei lucruri simple de care trebuie sa tineti cont pentru ca afacerile.

Solutiile prin care partidele vor sa isi spele imaginea

Presiunea opiniei publice ii determina pe liderii formatiunilor politice sa caute modalitati pentru indepartarea colegilor care au probleme cu legea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )