Libnet.ro
UNICEF

00:08

Legea conversiei - punct si de la capat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea conversiei - punct si de la capat

Deputatii urmeaza sa solicite, astazi, in sedinta de plen de dupa-amiaza, retrimiterea in comisiile de specialitate a proiectului de lege privind conversia la cursul istoric a creditelor contractate in franci elvetieni CHF), ne-a spus deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir. continuă pe Ziarul Bursa

Legea conversiei - punct si de la capat

ACTUALIZARE 09:00 Dragnea: Astazi vom propune retrimiterea proiectului de lege la Comisie pentru a fi eliminat si pragul de 250. 000 CHF Saptamana trecuta, am eliminat amendamentul legat de pragul de 50%, iar astazi vom propune retrimiterea proiectului de lege la Comisie pentru a fi eliminat si pragul de 250. 000 CHF, a scris in aceasta dimineata, liderul PSD, Liviu Dragnea pe contul sau de socializare. ----- Deputatii urmeaza sa solicite, astazi, in sedinta de plen de dupa-amiaza, retrimiterea in comisiile de specialitate a proiectului de lege privind conversia la cursul istoric a creditelor contractate in franci elvetieni CHF), ne-a spus deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir.

Liberalii au discutat cu reprezentantii FMI despre legea conversiei creditelor, bugetul de stat pe 2017 si deficitul public

Liberalii s-au intalnit luni cu delegatia Fondului Monetar International FMI), condusa de Reza Baqir, seful misiunii pentru Romania, si au discutat despre legea conversiei creditelor in franci elvetieni, despre bugetul de stat pentru anul viitor si despre deficitul bugetar din urmatorii ani, potrivit unui comunicat transmis de PNL.

Deputatii au eliminat pragul de 250.000 CHF

ACTUALIZARE 17:30 Deputatii au votat un amendament potrivit caruia costurile conversiei dobanda, comisioane etc. ) vor fi negociate intre cele doua parti, in baza bunei credinte. *ACTUALIZARE 16:59 A fost votata legea in ansamblu. Urmeaza sa fie redactat raportul pentru plen. *ACTUALIZARE 16:55 S-a votat pentru efectuarea conversiei la 60 de zile de la solicitarea procedurii Ciprian Nica: Vrem nu vrem, trebuie sa fim corecti si fata de banci. Vom supune la vot forma de 60 de zile, dar si forma de 30 de zile, ca termen pentru efectuarea conversiei. Daniel Zamfir: E foarte mult 60 de zile; propun 30 de zile, in niciun caz 60. S-a votat pentru efectuarea conversiei la 60 de zile de la solicitarea procedurii. *ACTUALIZARE 16:55 Daniel Zamfir: Termenul de intrare in vigoare a legii, de 60 de zile, este exagerat; propun sa-l scurtam. *ACTUALIZARE 16:50 A fost adoptata versiunea legii care prevede ca bancile pot reveni asupra contractului pentru a face conversia. *ACTUALIZARE 16:45 Deputatii discuta pe marginea amendamentului care vizeaza posibilitatea ca bancile care au procedat la conversie inainte de aprobarea acestei legi sa revina asupra contractului si sa realizeze conversia in conditiile acestei legi, la cererea consumatorilor. *ACTUALIZARE 16:43 Daniel Zamfir: Amendamentul propus de mine si de domnul Nica a fost repropus de doamna Birchall. Ana Birchall: Da, dar cu reformulari. *ACTUALIZARE 16:37 A fost eliminat in unanimitate pragul de 250. 000 de franci elvetieni impus saptamana trecuta ca valoare cumulata a creditelor contractate *ACTUALIZARE 16:35 Dezbaterea pe proiectul conversiei a inceput la Comisii *ACTUALIZARE 16:09 Dezbaterea finala in plen va avea loc maine, la ora 11. 30, urmand ca votul final sa fie dat la 12. 30, au anuntat parlamentarii in Plen *ACTUALIZARE 16:06 Proiectul conversiei a fost retrimis la Comisiile reunite de Buget si Juridica) *ACTUALIZARE 16:05 Sedinta Plenului Senatului in care va fi discutata si legea conversiei a inceput; s-a cerut retrimitirea la Comisie a legii *ACTUALIZARE 14:16 Daniel Catalin Zamfir: PNL a decis sa ramana in sala si la motiune, iar Legea Conversiei sa o votam fara nicio restrictie Partidul National Liberal PNL) a decis sa ramana in sala la motiune si sa voteze Legea Conversiei, a declarat, pe pagina sa de Facebook, deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir. *ACTUALIZARE 14:10 Sedinta de dezbateri despre conversie in Plenul Senatului va incepe la ora 16:00 *ACTUALIZARE 09:00 Dragnea: Astazi vom propune retrimiterea proiectului de lege la Comisie pentru a fi eliminat si pragul de 250. 000 CHF ----- Deputatii urmeaza sa solicite, astazi, in sedinta de plen de dupa-amiaza, retrimiterea in comisiile de specialitate a proiectului de lege privind conversia la cursul istoric a creditelor contractate in franci elvetieni CHF), ne-a spus deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir.

Deputatii din comisii au eliminat pragul de 250.000 de franci din legea conversiei la cursul istoric

Comisiile juridica si de buget ale Camerei Deputatilor au aprobat astazi eliminarea plafonului de 250. 000 de franci elvetieni din legea privind conversia creditelor, dupa rediscutarea facuta la solicitarea PSD.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )