Libnet.ro
UNICEF

10:30

Legea eutanasierii cainilor maidanezi a fost ADOPTATA. Ce modificari aduce noul proiect

Antena3 Antena3,
Legea eutanasierii cainilor maidanezi a fost ADOPTATA. Ce modificari aduce noul proiect

Legea privind eutanasierea maidanezilor a fost adoptata de deputati, marti, cu 266 de voturi. Cainii fara stapani vor fi eutanasiati daca nu sunt adoptati in 14 zile. Cei care pierd cainii vor avea la. continuă pe Antena3

Va urma un MASACRU. Dumitru Costin, despre legea eutanasierii cainilor maidanezi

Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical, a comentat in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei legea privind eutanasierea cainilor maidanezi. Nu ne pasa de ceea ce se intampla cu fiintele care ne.

Cea mai trista zi pentru iubitorii de animale. Ce MASURI au luat iMPOTRIVA legii eutanasierii cainilor maidanezi

Peste 250 de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si iubitori de animale s-au adunat marti dimineata in Parcul Izvor pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari. Eutanasierea.

Vier Pfoten despre eutanasierea cainilor maidanezi: Lege demna de epoca de piatra.

Organizatia internationala pentru protectia animalelor Vier Pfoten considera ca legea eutanasierii cainilor fara stapan, votata marti, este demna de epoca de piatra, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei. Cel mai tragic scenariu s-a produs! Autoritatile din Romania au primit unda verde sa inceapa exterminarea in masa, a declarat Gabriel Paun, director de campanii la Vier Pfoten International. Gabriel Paun a adaugat ca este de necrezut ca o lege care permite uciderea in masa a .

Eutanasierea cainilor maidanezi a fost ADOPTATA de Camera Deputatilor, cu 266 de voturi pentru

Deputatii au adoptat, marti, eutanasierea cainilor vagabonzi in 14 zile, daca maidanezii nu sunt adoptati. in scurt timp, urmeaza votul final al legii, in Camera Deputatilor. Update 12. 43 - Au fost.

Adrian Nastase: Este o rusine faptul ca problema cainilor maidanezi nu a fost rezolvata

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni dimineata, in fata sediului iCCJ, ca problema cainilor maidanezi reprezinta o rusine pentru tara, aratand ca din cauza faptului ca dureaza de zeci de ani,.

Adrian Nastase: Este o rusine faptul ca problema cainilor maidanezi nu a fost rezolvata (VIDEO)

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni dimineata, in fata sediului iCCJ, ca problema cainilor maidanezi reprezinta o rusine pentru tara, aratand ca din cauza faptului ca dureaza de zeci de ani,.

Ucigasilor!. Iubitorii de animale sustin ca vor sesiza autoritatile europene, dupa ce legea maidanezilor a fost adoptata

Iubitorii de animale prezenti marti la Palatul Parlamentului s-au declarat revoltati ca deputatii au adoptat legea care prevede posibilitatea eutanasierii cainilor fara stapan dupa 14 zile de la aducerea in.

Eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile a fost adoptata de camera Deputatilor. ...

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea, informeaza Mediafax. CITITI SI: Soarta cainilor maidanezi a fost decisa. ONG-urile nu au fost primite la votul legii privind cainii fara stapan Amendamentul a fost adoptat cu majoritate de voturi, dupa ce .

Legea privind eutanasierea cainilor fara stapan, adoptata

Update 12:45 Legea care permite eutanasierea cainilor fara stapan care nu sunt adoptati sau revendicati in 14 zile de cand ajung in adaposturi a fost adoptata de Camera Deputatilor.

Iubitorii de animale protesteaza in fata Palatului Parlamentului impotriva eutanasierii cainilor (VIDEO)

Iubitorii de animale protesteaza, marti, in parcul Izvor din Capitala, in fata Palatului Parlamentului, relateaza B1 TV. Zeci de oameni protesteaza impotriva eutanasierii cainilor, sustinand ca cea mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )