Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iubitorii de animale protesteaza in fata Palatului Parlamentului impotriva eutanasierii cainilor (VIDEO)

B1 B1,
Iubitorii de animale protesteaza in fata Palatului Parlamentului impotriva eutanasierii cainilor (VIDEO)

Iubitorii de animale protesteaza, marti, in parcul Izvor din Capitala, in fata Palatului Parlamentului, relateaza B1 TV. Zeci de oameni protesteaza impotriva eutanasierii cainilor, sustinand ca cea mai. continuă pe B1

Iubitorii de animale protesteaza in fata Palatului Parlamentului impotriva eutanasierii cainilor

Iubitorii de animale protesteaza, marti, in parcul Izvor din Capitala, in fata Palatului Parlamentului, relateaza B1 TV. Zeci de oameni protesteaza impotriva eutanasierii cainilor, sustinand ca cea mai.

Drama lui Ionut scoate bucurestenii in strada: Peste 100 de oameni, adunati in fata Palatului Parlamentului

Aproximativ 100 de persoane s-au adunat, duminica dimineata, in parcul Izvor, in fata PalatuluiParlamentului, pentru a protesta fata de numarul mare de caini maidanezi de pe strazile Bucurestiului, dar.

Drama lui Ionut scoate bucurestenii in strada: Peste 300 de oameni, adunati in fata Palatului Parlamentului

UPDATE 12:20 Numarul protestatarilor a ajuns la circa 300 de persoane, la ora transmiterii acestei stiri. Aproximativ 100 de persoane s-au adunat, duminica dimineata, in parcul Izvor, in fata.

Cea mai trista zi pentru iubitorii de animale. Ce MASURI au luat iMPOTRIVA legii eutanasierii cainilor maidanezi

Peste 250 de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si iubitori de animale s-au adunat marti dimineata in Parcul Izvor pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari. Eutanasierea.

Iubitorii de animale au inceput un alt protest in Piata Universitatii. Manifestatia nu are autorizatie

Dupa ce s-a incheiat protestul oficial din fata Camerei Deputatilor, organizat de Asociatia Cutu Cutu, o parte dintre manifestanti s-au mutat in Piata Universitatii, protestand impotriva eutanasierii cainilor fara stapan.

Iubitorii maidanezilor au iesit pe strazi. ...

Cateva zeci de oameni s-au strans in fata palatului Parlamentului pentru a protesta impotriva legii privind eutanasierea inilor fara stapan. De asemenea, ONG-urile sunt nemultumite pentru ca nu au fost invitate la dezbaterea privind legea cainilor fara stapan. CITITI SI: Soarta cainilor fara stapan a fost decisa Comisiile parlamentare au stabilit, luni, un termen de 14 zile in care cainii fara stapan sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie .

Remus Cernea a votat impotriva eutanasierii cainilor: exterminarea in masa este o falsa solutie

Deputatul Remus Cernea a declarat, marti, dupa votul pozitiv dat de Parlament in cazul eutanasierii maidanezilor, ca el a votat impotriva acestui proiect de lege care este facut sub imperiul emotiilor de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )