Libnet.ro
UNICEF

06:00

Remus Cernea a votat impotriva eutanasierii cainilor: exterminarea in masa este o falsa solutie

Antena3 Antena3,
Remus Cernea a votat impotriva eutanasierii cainilor: exterminarea in masa este o falsa solutie

Deputatul Remus Cernea a declarat, marti, dupa votul pozitiv dat de Parlament in cazul eutanasierii maidanezilor, ca el a votat impotriva acestui proiect de lege care este facut sub imperiul emotiilor de. continuă pe Antena3

Iubitorii de animale protesteaza in fata Palatului Parlamentului impotriva eutanasierii cainilor

Iubitorii de animale protesteaza, marti, in parcul Izvor din Capitala, in fata Palatului Parlamentului, relateaza B1 TV. Zeci de oameni protesteaza impotriva eutanasierii cainilor, sustinand ca cea mai.

Iubitorii de animale protesteaza in fata Palatului Parlamentului impotriva eutanasierii cainilor (VIDEO)

Iubitorii de animale protesteaza, marti, in parcul Izvor din Capitala, in fata Palatului Parlamentului, relateaza B1 TV. Zeci de oameni protesteaza impotriva eutanasierii cainilor, sustinand ca cea mai.

Cernea, impotriva eutanasierii maidanezilor.

Deputatul Remus Cernea a prezentat, vineri, la Constanta, un proiect de lege pentru gestionarea cainilor fara stapan, sustinand ca a lucrat la acesta cu specialisti de la diverse institutii. Proiectul de lege prevede infiintarea unei autoritati nationale care sa coordoneze, sa monitorizeze si sa sanctioneze autoritatile locale care nu isi asuma responsabilitati in aceasta privinta. De asemenea, Cernea propune in acest sens obligarea posturilor publice de radio si televiziune sa aloce doua ore .

VIDEO Clujenii protesteaza in strada impotriva eutanasierii cainilor fara stapan

O organizatie nonguvernamentala clujeana a protestat, in aceasta seara, la Cluj-Napoca, de la ora 19. 00, in Piata Unirii, impotriva eutansierii cainilor din adaposturi. Membrii acestuia sustin ca sunt nemultumiti de modul in care politicienii au gestionat problema maidanezilor fara stapan.

Cea mai trista zi pentru iubitorii de animale. Ce MASURI au luat iMPOTRIVA legii eutanasierii cainilor maidanezi

Peste 250 de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si iubitori de animale s-au adunat marti dimineata in Parcul Izvor pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari. Eutanasierea.

Clujenii protesteaza in strada impotriva eutanasierii cainilor fara stapan

O organizatie nonguvernamentala clujeana organizeaza, in aceasta seara, la Cluj-Napoca, de la ora 19. 00, in Piata Unirii, un protest impotrva eutansierii cainilor din adaposturi. Membrii acestuia sustin ca sunt nemultumiti de modul in care politicienii au gestionat problema maidanezilor fara stapan.

Va urma un MASACRU. Dumitru Costin, despre legea eutanasierii cainilor maidanezi

Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical, a comentat in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei legea privind eutanasierea cainilor maidanezi. Nu ne pasa de ceea ce se intampla cu fiintele care ne.

Oprescu: Vom anula referendumul pe tema eutanasierii cainilor fara stapan

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a mentionat, in cadrul unei conferinte de presa, ca referendumul privind eutanasierea cainilor fara stapan va fi anulat.

Cine protesteaza pro si contra eutanasierii cainilor fara stapan.

Peste 300 de persoane au participat duminica, in Parcul Izvor din Bucuresti, la un protest referitor la problema cainilor vagabonzi. Protestantii au cerut ridicarea maidanezilor de pe strazile Capitalei, pentru siguranta locuitorilor. Participantii au venit cu pancarte pe care sunt scrise mesaje printre care Nu sunt hrana pentru caini!, Strada mea nu e cotet si Vrem legea lui Ionut!. La protest au fost aduse, de asemenea, fotografii ale primarului general Sorin Oprescu si .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )