Libnet.ro
UNICEF

07:00

Legea privind amnistia si gratierea a fost retrimisa la Comisia Juridica si va reveni la vot pe 1 februarie. Valeriu Zgonea: Daca in Romania Parlamentul nu are dreptul sa elaboreze o lege insemna ca in 89 am luptat degeaba la Revolutie. Suntem verticali

Hotnews Hotnews,
 Legea privind amnistia si gratierea a fost retrimisa la Comisia Juridica si va reveni la vot pe 1 februarie. Valeriu Zgonea: Daca in Romania Parlamentul nu are dreptul sa elaboreze o lege insemna ca in 89 am luptat degeaba la Revolutie. Suntem verticali

Articol actualizat: Controversatul proiect de lege care prevede amnistia si gratierea unor largi categorii de infractori a fost trimis de plenul Camerei Deputatilor inapoi la comisia juridica. Potrivit votului deputatilor de marti, 17 decembrie, proiectul va reveni la votul final pe 1 februarie. Reamintim ca, sub o puternica presiune publica, deputatii au retras martea trecuta proiectul din plen. De asemenea, pe ordinea de zi se afla si proiectul care propune suspendarea proceselor pana la solutionarea exceptiilor de neconstitutionalitate - arma prin care marile dosare de coruptie au fost amanate cu ani intregi. Ora 15. 20 Proiectul de lege care ar amana procesele a fost respins la vot de deputati. Proiectul va intra in dezbaterea SenatuluiOra 14. 46: Legea privind amnistia si gratierea a fost retrimisa la Comisia Juridica - vot in plenul CamereiOra 13. 00: Propunerea legislativa privind suspendarea proceselor pana la solutionarea exceptiilor de neconstitutionalitate a fost respinsa la votul pe articole, dar urmeaza votul final. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA Legea privind amnistia si gratierea a fost retrimisa la Comisia Juridica. Valeriu Zgonea: Daca in Romania Parlamentul nu are dreptul sa elaboreze o lege insemna ca in 89 am luptat degeaba la Revolutie. Suntem verticali si nu ne aplecam dupa cu

Controversatul proiect de lege care prevede amnistia si gratierea unor largi categorii de infractori se afla pe ordinea de zi a sedintei de plen de marti a Camerei Deputatilor. Este ultimul punct pe ordinea de zi. Astfel, propunerea legislativa pentru amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse Pl-x 162/2013) este programata pentru votul final la ora 12. Reamintim ca, sub o puternica presiune publica, deputatii au retras martea trecuta proiectul din plen. De asemenea, pe ordinea de zi se afla si proiectul care propune suspendarea proceselor pana la solutionarea exceptiilor de neconstitutionalitate - arma prin care marile dosare de coruptie au fost amanate cu ani intregi. Ora 14. 46: Legea privind amnistia si gratierea a fost retrimisa la Comisia Juridica - vot in plenul CamereiOra 13. 00: Propunerea legislativa privind suspendarea proceselor pana la solutionarea exceptiilor de neconstitutionalitate a fost respinsa la votul pe articole, dar urmeaza votul final.

Legea amnistierii a fost retrimisa la Comisia juridica pana la 1 februarie

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a propus, marti, in sedinta CamereiDeputatilor, retrimiterea la comisia juridica a proiectului de lege privind amnistierea, cu termen la 1 februarie 2014.

Zgonea: Legea amnistiei va fi retrimisa la Comisia juridica si ramane in dezbatere publica pana pe 1 februarie

Legile amnistiei si lobby-ului vor fi trimise inapoi la Comisia juridica, urmand sa ramane in dezbatere publica pana pe 1 februarie, a anuntat, luni, presedintele.

Zgonea: Legea amnistiei va fi retrimisa la Comisia juridica si ramane in dezbatere publica pana pe 1 februarie

Legile amnistiei si lobby-ului vor fi trimise inapoi la Comisia juridica, urmand sa ramane in dezbatere publica pana pe 1 februarie, a anuntat, luni, presedintele.

Legea privind amnistia si gratierea, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, pentru vot final

Controversatul proiect de lege care prevede amnistia si gratierea unor largi categorii de infractori se afla pe ordinea de zi a sedintei de plen de marti a Camerei Deputatilor. Este ultimul punct pe ordinea de zi. Astfel, propunerea legislativa pentru amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse Pl-x 162/2013) este programata pentru votul final la ora 12. Reamintim ca, sub o puternica presiune publica, deputatii au retras martea trecuta proiectul din plen. HotNews. ro va va tine la curent cu votul din Camera Deputatilor.

Legea privind amnistia si gratierea, pe agenda pentru vot final in Camera Deputatilor

Controversatul proiect de lege care prevede amnistia si gratierea unor largi categorii de infractori se afla pe ordinea de zi a sedintei de plen de marti a Camerei Deputatilor. Este ultimul punct pe ordinea de zi. Reamintim ca, sub o puternica presiune publica, deputatii au retras martea trecuta proiectul din plen.

UPDATE. Toni Grebla, aviz pozitiv de la Comisia juridica pentru CCR.

UPDATE: Toni Grebla a spus ca este onorat de propunerea PSD. Senatorul a primit aviz pozitiv de la Comisia juridica pentru a ocupa functia de judecator la CCR, conform B1. --- Senatorul Toni Grebla este propunerea PSD pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala, in locul lui Lucian Bolcas, conform surselor citate B1. Noul judecator al CCR vine in locul Iuliei Motoc, care a fost aleasa magistrat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Mandatul noului judecator va dura .

UPDATE. VIDEO. Toni Grebla, aviz pozitiv de la Comisia juridica pentru CCR.

UPDATE: Senatorul Toni Grebla a primit aviz pozitiv de la Comisia juridica pentru a ocupa functia de judecator la CCR, conform Mediafax. Anuntul a fost facut la finalul sedintei Comisiei juridice de presedintele Tudor Chiuariu. Toni Grebla a declarat ca este o imensa responsabilitate si nu este usor sa te desparti de o activitate in Senat, timp de multi ani. Eu, in intreaga mea activitate, m-am ghidat de cele mai multe ori nu dupa dorinte individuale sau dupa dorinte de grup. Intotdeauna .

Comisia Juridica din Senat da raport favorabil numirii lui Toni Grebla la Curtea Constitutionala

Comisia Juridica a decis, luni, cu unanimitate de voturi, sa inainteze plenului un raport favorabil pentru numirea lui Toni Grebla in functia de judecator al Curtii Constitutionale, din partea Senatului.

Deputatii au adoptat Legea privind grupa I de munca, pentru cei care au lucrat in conditii grele

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care modifica legea privind sistemul unitar de pensii publice si introduce recunoasterea grupei I de munca. Mai exact, cei care au lucrat in conditii grele, se incadreaza in grupa I de munca si au stagiu complet de cotizare, se pot pensiona mai devreme. Camera Deputatilor este forul decizional, legea merge la promulagare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )