Libnet.ro
UNICEF

05:30

Legea privind amnistia si gratierea, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, pentru vot final

Hotnews Hotnews,
 Legea privind amnistia si gratierea, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, pentru vot final

Controversatul proiect de lege care prevede amnistia si gratierea unor largi categorii de infractori se afla pe ordinea de zi a sedintei de plen de marti a Camerei Deputatilor. Este ultimul punct pe ordinea de zi. Astfel, propunerea legislativa pentru amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse Pl-x 162/2013) este programata pentru votul final la ora 12. Reamintim ca, sub o puternica presiune publica, deputatii au retras martea trecuta proiectul din plen. HotNews. ro va va tine la curent cu votul din Camera Deputatilor. continuă pe Hotnews

Parlamentul a adoptat legea privind amanarea acordarii unor certificate verzi pentru producatorii de energie regenerabila

Parlamentul a transformat in lege Ordonanta de Urgenta 57/2013 privind amanarea acordarii unui numar de certificate verzi pentru producatorii de energie regenerabila. Camera Deputatilor a adoptat marti legea, urmand ca aceasta sa fie transmisa presedintelui pentru promulgare. In general, Legea pastreaza principalele prevederi din OUG, fiind amanate temporar o parte din certificate verzi, urmand ca acestea sa fie recuperate de catre producatori incepand 1 aprilie 2017 pentru centralele hidro si solare, respectiv incepand cu 1 ianuarie 2018 pentru centralele eoliene.

ULTIMA ORA Legea privind amnistia si gratierea a fost retrimisa la Comisia Juridica. Valeriu Zgonea: Daca in Romania Parlamentul nu are dreptul sa elaboreze o lege insemna ca in 89 am luptat degeaba la Revolutie. Suntem verticali si nu ne aplecam dupa cu

Controversatul proiect de lege care prevede amnistia si gratierea unor largi categorii de infractori se afla pe ordinea de zi a sedintei de plen de marti a Camerei Deputatilor. Este ultimul punct pe ordinea de zi. Astfel, propunerea legislativa pentru amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse Pl-x 162/2013) este programata pentru votul final la ora 12. Reamintim ca, sub o puternica presiune publica, deputatii au retras martea trecuta proiectul din plen. De asemenea, pe ordinea de zi se afla si proiectul care propune suspendarea proceselor pana la solutionarea exceptiilor de neconstitutionalitate - arma prin care marile dosare de coruptie au fost amanate cu ani intregi. Ora 14. 46: Legea privind amnistia si gratierea a fost retrimisa la Comisia Juridica - vot in plenul CamereiOra 13. 00: Propunerea legislativa privind suspendarea proceselor pana la solutionarea exceptiilor de neconstitutionalitate a fost respinsa la votul pe articole, dar urmeaza votul final.

Legea privind amnistia si gratierea a fost retrimisa la Comisia Juridica si va reveni la vot pe 1 februarie. Valeriu Zgonea: Daca in Romania Parlamentul nu are dreptul sa elaboreze o lege insemna ca in 89 am luptat degeaba la Revolutie. Suntem verticali

Articol actualizat: Controversatul proiect de lege care prevede amnistia si gratierea unor largi categorii de infractori a fost trimis de plenul Camerei Deputatilor inapoi la comisia juridica. Potrivit votului deputatilor de marti, 17 decembrie, proiectul va reveni la votul final pe 1 februarie. Reamintim ca, sub o puternica presiune publica, deputatii au retras martea trecuta proiectul din plen. De asemenea, pe ordinea de zi se afla si proiectul care propune suspendarea proceselor pana la solutionarea exceptiilor de neconstitutionalitate - arma prin care marile dosare de coruptie au fost amanate cu ani intregi. Ora 15. 20 Proiectul de lege care ar amana procesele a fost respins la vot de deputati. Proiectul va intra in dezbaterea SenatuluiOra 14. 46: Legea privind amnistia si gratierea a fost retrimisa la Comisia Juridica - vot in plenul CamereiOra 13. 00: Propunerea legislativa privind suspendarea proceselor pana la solutionarea exceptiilor de neconstitutionalitate a fost respinsa la votul pe articole, dar urmeaza votul final.

Legile privind amnistia si exceptia de neconstitutionalitate, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, pentru vot final

Controversatul proiect de lege care prevede amnistia si gratierea unor largi categorii de infractori se afla pe ordinea de zi a sedintei de plen de marti a Camerei Deputatilor. Este ultimul punct pe ordinea de zi. Astfel, propunerea legislativa pentru amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse Pl-x 162/2013) este programata pentru votul final la ora 12. Reamintim ca, sub o puternica presiune publica, deputatii au retras martea trecuta proiectul din plen. De asemenea, pe ordinea de zi se afla si proiectul care propune suspendarea proceselor pana la solutionarea exceptiilor de neconstitutionalitate - arma prin care marile dosare de coruptie au fost amanate cu ani intregi. Ora 13. 00: Propunerea legislativa privind suspendarea proceselor pana la solutionarea exceptiilor de neconstitutionalitate a fost respinsa la votul pe articole, dar urmeaza votul final.

Legea privind amnistia si gratierea, pe agenda pentru vot final in Camera Deputatilor

Controversatul proiect de lege care prevede amnistia si gratierea unor largi categorii de infractori se afla pe ordinea de zi a sedintei de plen de marti a Camerei Deputatilor. Este ultimul punct pe ordinea de zi. Reamintim ca, sub o puternica presiune publica, deputatii au retras martea trecuta proiectul din plen.

O noua zi de marti: Legi controversate, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor.

Camera Deputatilor urmeaza sa dezbata, marti, cateva legi controversate si cu miza politica majora, printre acestea aflandu-se legea privind parteneriatul public-privat, dar si legea serviciului de salubrizare a localitatilor, informeaza Mediafax. Legea privind parteneriatul public-privat si Legea serviciului de salubrizare a localitatilor au fost introduse pe ordinea de zi a sedintei Camerei din aceasta saptamana dupa ce rapoartele la cele doua propuneri legislative - ambele de adoptare - au .

Legea amnistiei, in continuare pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor. Zgonea: Voi propune personal ca legea sa se intoarca la Comisia juridica

Legea amnistiei figureaza in continuare pe ordinea de zi a sedintei de astazi a Camerei Deputatilor, desi alesii au sustinut ca vor dezbate din nou proiectul de lege abia in februarie, cand incepe urmatoarea sesiune legislativa.

Legea amnistiei, in continuare pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor. Ce spune procedura

Legea amnistiei figureaza in continuare pe ordinea de zi a sedintei de astazi a Camerei Deputatilor, desi alesii au sustinut ca vor dezbate din nou proiectul de lege abia in februarie, cand incepe urmatoarea sesiune legislativa.

Zgonea: Nu renuntam la NOUL Cod penal. Legea amnistiei, AMANATA. Seful Camerei Deputatilor: Basescu a mintit, votul a fost transparent

Update 11. 01- Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat, luni, ca au fost amanate orice fel de modificari la Codul penal si promovarea legii amnistiei, iar acestea vor fi in dezbatere.

Deputatii au adoptat Legea privind grupa I de munca, pentru cei care au lucrat in conditii grele

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care modifica legea privind sistemul unitar de pensii publice si introduce recunoasterea grupei I de munca. Mai exact, cei care au lucrat in conditii grele, se incadreaza in grupa I de munca si au stagiu complet de cotizare, se pot pensiona mai devreme. Camera Deputatilor este forul decizional, legea merge la promulagare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )