Libnet.ro
UNICEF

10:30

Legea salarizarii a fost adoptata, dupa doar 15 minute. Liviu Dragnea: Decalajul dintre salarii a fost redus la o dimensiune rationala

România Liberă România Liberă,
Legea salarizarii a fost adoptata, dupa doar 15 minute. Liviu Dragnea: Decalajul dintre salarii a fost redus la o dimensiune rationala

Legea salarizarii unitare va intra, miercuri, in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, informeaza Agerpres. Comisia de munca a Camerei a dat, marti, un raport favorabil cu amendamente proiectului de lege. in favoarea raportului au votat 15 deputati, patru s-au abtinut si doi au votat impotriva. continuă pe România Liberă

VIDEO. Legea salarizarii a fost adoptata, dupa doar 15 minute. Liviu Dragnea: Decalajul dintre salarii a fost redus la o dimensiune rationala

Legea salarizarii unitare va intra, miercuri, in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, informeaza Agerpres. Comisia de munca a Camerei a dat, marti, un raport favorabil cu amendamente proiectului de lege. in favoarea raportului au votat 15 deputati, patru s-au abtinut si doi au votat impotriva.

Demetrian, BCR: Momentan nu mai luam dosare de credit prin Prima Casa, intrucat plafonul a fost finalizat dupa doar o luna de la primire. Vezi in text cum vede vicele BCR riscul supraincalzirii pietei imobiliare

BCR a finalizat la finele lunii martie plafonul alocat pentru Programul Prima Casa 2017, pentru moment primirea dosarelor noi fiind sistata pana la o eventuala suplimentare de catre Ministerul Finantelor Publice, a anuntat miercuri in cadrul unui briefing de presa Dana Demetrian, vicepresedintele BCR pentru Retail Private Banking. al BCR. Plafonul primit de BCR din fondul alocat prin Programul Prima Casa 2017 a fost finalizat din punct de vedere al aprobarii financiare la numai o luna dupa ce l-am primit, la sfarsitul lunii aprilie. In momentul de fata am trimis catre Fond Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri - FNGCIMM) aproape intreaga suma. Avem o intarziere pe aprobarile de la Fond. In acest moment nu mai luam dosare de credit prin Prima Casa, a precizat Demetrian.

Legea salarizarii a fost adoptata de Camera Deputatilor, forul decizional. Principalele prevederi ale proiectului legislativ

UPDATE:Legea Salarizarii unitare a fost adoptata de Parlament,aceasta fiind votata inclusiv de parlamentari ai opozitiei. Legea a fost supusa la vot in plenul Camerei Deputatilor, unde s-au.

USR cere demisia ministrului Muncii: Legea salarizarii a fost facuta pe genunchi

Uniunea Salvati Romania i-a solicitat Olgutei Vasilescu sa demisioneze din functia de ministru al Muncii, deoarece nu si-a respectat promisiunile initiale facute bugetarilor, iar proiectul Legii salarizarii in sectorul public s-a dovedit a fi unul facut pe genunchi.

Legea salarizarii a fost adoptata de Camera Deputatilor. Vasilescu: Nu mai sunt nici macar 3% salarii care scad

Proiectul legii salarizarii unice a fost adoptat miercuri de plenul Camerei Deputatilor. Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu vor mai fi nici macar 3% salarii care scad, in urma amendamentelor adoptate.

Comisia de Munca a aprobat Legea Salarizarii Unitare: Miercuri, votul final in plenul Camerei Deputatilor

Dupa o zi plina de scandal in Parlament, legea salarizarii unitare a trecut primul hop si a fost avizata de catre Comisia pentru munca si protectie sociala din cadrul Camerei Deputatilor. Actul a fost av.

Ce prevede Legea salarizarii si cat vor mai avea de asteptat bugetarii majorarile mult promise

Parlamentul a adoptat, miercuri, Legea salarizarii in sectorul bugetar, dupa o luna si jumatate de dezbateri, insa intr-o forma cu totul diferita fata de ce a promis, pana saptamana trecuta, ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu. Pana pe 2 iunie, ministrul a tot spus ca primele majorari salariale vor fi facute chiar de la 1 iulie, iar de la 1 ianuarie 2018, medicii si asistentele vor primi dublu, iar profesorii cu 50% mai mult. Pe 6 iunie, dupa ce a constatat ca impactul bugetar negativ ar fi prea mare, Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca mai amana unele cresteri, Legea urmand sa fie aplicata de la 1 ianuarie 2018, cu majorari de 25% in toate sectoarele bugetare.

De ce nu s-a dus Grindeanu la votul pentru legea salarizarii: Nu a fost invitat - surse

Premierul Sorin Grindeanu nu a fost miercuri in Camera Deputatilor cand s-a votat pentru Legea salarizarii pentru ca nu a fost invitat, au declarat HotNews surse din Palatul Victoria.

Tariceanu, despre legea salarizarii: O lege foarte generoasa. Cetatenii pot pretinde acum servicii publice de calitate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca Legea salarizarii unitate este foarte generoasa, insa aceasta isi va atinge obiectivele cand va creste si calitatea serviciilor pu.

Legea Salarizarii Unitare a fost adoptata in Parlament. Reactia lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a facut declaratii dupa ce Legea Salarizarii Unitare a fost aprobata in Parlament. Toata campania mincinoasa care a intentionat sa denatureze continutul legii. Este pentru prima.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )