Libnet.ro
UNICEF

10:30

Legea salarizarii a fost adoptata de Camera Deputatilor. Vasilescu: Nu mai sunt nici macar 3% salarii care scad

Adevărul Adevărul,
Legea salarizarii a fost adoptata de Camera Deputatilor. Vasilescu: Nu mai sunt nici macar 3% salarii care scad

Proiectul legii salarizarii unice a fost adoptat miercuri de plenul Camerei Deputatilor. Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu vor mai fi nici macar 3% salarii care scad, in urma amendamentelor adoptate. continuă pe Adevărul

Legea salarizarii a fost adoptata de Camera Deputatilor, forul decizional. Principalele prevederi ale proiectului legislativ

UPDATE:Legea Salarizarii unitare a fost adoptata de Parlament,aceasta fiind votata inclusiv de parlamentari ai opozitiei. Legea a fost supusa la vot in plenul Camerei Deputatilor, unde s-au.

Legea salarizarii, in dezbatere la Camera Deputatilor. Vasilescu: Nu mai sunt nici macar 3% salarii care scad

Proiectul legii salarizarii unice a intrat miercuri dimineata in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, votul urmand sa fie dat la ora 12. Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu vor mai fi nici macar 3% salarii care scad, in urma amendamentelor adoptate.

Legea salarizarii a fost adoptata, dupa doar 15 minute. Liviu Dragnea: Decalajul dintre salarii a fost redus la o dimensiune rationala

Legea salarizarii unitare va intra, miercuri, in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, informeaza Agerpres. Comisia de munca a Camerei a dat, marti, un raport favorabil cu amendamente proiectului de lege. in favoarea raportului au votat 15 deputati, patru s-au abtinut si doi au votat impotriva.

VIDEO. Legea salarizarii a fost adoptata, dupa doar 15 minute. Liviu Dragnea: Decalajul dintre salarii a fost redus la o dimensiune rationala

Legea salarizarii unitare va intra, miercuri, in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, informeaza Agerpres. Comisia de munca a Camerei a dat, marti, un raport favorabil cu amendamente proiectului de lege. in favoarea raportului au votat 15 deputati, patru s-au abtinut si doi au votat impotriva.

Judecatorii din Sectorul 3, nemultumiti de Legea salarizarii. CSM: Am trimis la Camera Deputatilor o varianta a grilei salarizarii, agreata de magistrati

Angajatii Judecatoriei Sectorului 3 din Bucuresti au anuntat ca, in intervalul 10 - 12, vor suspenda activitatea institutiei. Decizia a fost luata ca urmare a numeroaselor nemultumiri privind Legea salarizarii unitare, potrivit Mediafax.

USR cere demisia ministrului Muncii: Legea salarizarii a fost facuta pe genunchi

Uniunea Salvati Romania i-a solicitat Olgutei Vasilescu sa demisioneze din functia de ministru al Muncii, deoarece nu si-a respectat promisiunile initiale facute bugetarilor, iar proiectul Legii salarizarii in sectorul public s-a dovedit a fi unul facut pe genunchi.

De ce nu s-a dus Grindeanu la votul pentru legea salarizarii: Nu a fost invitat - surse

Premierul Sorin Grindeanu nu a fost miercuri in Camera Deputatilor cand s-a votat pentru Legea salarizarii pentru ca nu a fost invitat, au declarat HotNews surse din Palatul Victoria.

Legea salarizarii, adoptata de deputati. Dragnea i-a certat pe Grindeanu si Viorel Stefan ca nu au sustinut legea in Parlament: O sa reglam asta in interior!

Camera Deputatilor a adoptat miercuri Legea salarizarii, aceasta urmand sa ajunga pe masa presedintelui Iohannis pentru promulgare. De la tribuna Parlamentului, Dragnea a raspuns criticilor si a insistat .

Legea salarizarii unitare ajunge in Parlament in forma adoptata pe ultima suta de metri

Legea Salarizarii unitare ajunge in Parlament in forma adoptata pe ultima suta de metri, adica cea care prevede majorari salariale etapizate. Comisia de Munca din Camera Deputatilor si-a dat.

Cearta in Parlament pe Legea salarizarii, intre ministrul Vasilescu si sindicalistul Coarna

Sedinta Comisiei de munca din Camera Deputatilor a fost intrerupta marti de doua ori cand se discuta Legea salarizarii, dupa ce sindicalistii au acuzat parlamentarii ca le iau bani in loc.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )