Libnet.ro
UNICEF

12:30

Legea salarizarii, in dezbatere la Camera Deputatilor. Vasilescu: Nu mai sunt nici macar 3% salarii care scad

Adevărul Adevărul,
Legea salarizarii, in dezbatere la Camera Deputatilor. Vasilescu: Nu mai sunt nici macar 3% salarii care scad

Proiectul legii salarizarii unice a intrat miercuri dimineata in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, votul urmand sa fie dat la ora 12. Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu vor mai fi nici macar 3% salarii care scad, in urma amendamentelor adoptate. continuă pe Adevărul

Legea salarizarii a fost adoptata de Camera Deputatilor. Vasilescu: Nu mai sunt nici macar 3% salarii care scad

Proiectul legii salarizarii unice a fost adoptat miercuri de plenul Camerei Deputatilor. Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu vor mai fi nici macar 3% salarii care scad, in urma amendamentelor adoptate.

Legea salarizarii, in dezbatere la Camera Deputatilor

Proiectul legii salarizarii unice a intrat miercuri dimineata in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, votul urmand sa fie dat la ora 12.

Liviu Dragnea, despre absenta lui Viorel Stefan la dezbaterile din Camera pe Legea salarizarii: O ofensa!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a declarat, miercuri, jurnalistilor ca absenta ministrului de Finante, Viorel Stefan, de la dezbaterea Legii salarizarii in Camera Deputatilor reprezinta o.

Noi sageti la adresa Guvernului Grindeanu: Dragnea, despre absenta lui Viorel Stefan la dezbaterile din Camera pe Legea salarizarii: O ofensa!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a declarat, miercuri, jurnalistilor ca absenta ministrului de Finante, Viorel Stefan, de la dezbaterea Legii salarizarii in Camera Deputatilor reprezinta o ofensa. Liderul social-democratilor a facut aceasta declaratie dupa ce in plen si-a cerut scuze pentru absenta lui Viorel Stefan.

Cearta in Parlament pe Legea salarizarii, intre ministrul Vasilescu si sindicalistul Coarna

Sedinta Comisiei de munca din Camera Deputatilor a fost intrerupta marti de doua ori cand se discuta Legea salarizarii, dupa ce sindicalistii au acuzat parlamentarii ca le iau bani in loc.

Legea salarizarii a fost adoptata de Camera Deputatilor, forul decizional. Principalele prevederi ale proiectului legislativ

UPDATE:Legea Salarizarii unitare a fost adoptata de Parlament,aceasta fiind votata inclusiv de parlamentari ai opozitiei. Legea a fost supusa la vot in plenul Camerei Deputatilor, unde s-au.

Judecatorii din Sectorul 3, nemultumiti de Legea salarizarii. CSM: Am trimis la Camera Deputatilor o varianta a grilei salarizarii, agreata de magistrati

Angajatii Judecatoriei Sectorului 3 din Bucuresti au anuntat ca, in intervalul 10 - 12, vor suspenda activitatea institutiei. Decizia a fost luata ca urmare a numeroaselor nemultumiri privind Legea salarizarii unitare, potrivit Mediafax.

Cine sunt liberalii care au votat pentru Legea salarizarii PSD

Liberalii s-au abtinut la votul final din Camera Deputatilor la Legea salarizarii promovata de PSD, insa tot au fost cinci care au votat pentru. Deputatii USR au votat impotriva, in timp ce din partea PMP a fost un vot pentru, iar restul s-au abtinut.

Legea salarizarii, adoptata de deputati. Dragnea i-a certat pe Grindeanu si Viorel Stefan ca nu au sustinut legea in Parlament: O sa reglam asta in interior!

Camera Deputatilor a adoptat miercuri Legea salarizarii, aceasta urmand sa ajunga pe masa presedintelui Iohannis pentru promulgare. De la tribuna Parlamentului, Dragnea a raspuns criticilor si a insistat .

Sorin Grindeanu i-a raspuns sefului PSD, dupa ce Liviu Dragnea l-a criticat ca a lipsit de la dezbaterea privind Legea salarizarii: Daca eram parlamentar, o votam cu doua maini

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri seara, la Antena 3, ca daca ar fi fost membru al Parlamentului, ar fi votat Legea salarizarii cu doua maini. Precizarea a venit dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat pe seful Executivului ca a lipsit de la dezbaterea din Camera Deputatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )