Libnet.ro
UNICEF

22:00

Leo Iorga a fost externat, dupa operatia de extirpare a unei tumori cerebrale

Adevărul Adevărul,
Leo Iorga a fost externat, dupa operatia de extirpare a unei tumori cerebrale

Solistul Leo Iorga a fost externat, marti, in jurul orei 16:30, de la Spitalul Monza din Capitala, unde a suferit, in 9 mai, o operatie pe creier pentru extirparea unei tumori de trei centimetri, a declarat pentru Mediafax conducerea spitalului. continuă pe Adevărul

Leo Iorga a fost externat din Spitalul Monza din Bucuresti: Tumoarea a fost extirpata complet

Solistul Leo Iorga a fost externat, marti, de la Spitalul Monza din Capitala, acolo unde a fost operat pe 9 mai pe creier, pentru extirparea unei tumori de trei centimetri, informeaza conducerea spitalului, potrivit.

Leo Iorga este iN STARE BUNA dupa operatia suferita vineri

Leo Iorga este in stare buna, dupa operatia suferita vineri pentru extirparea unei tumori cerebrale de trei centimetri, ce a fost inlaturata complet, si a fost mutat de la terapie intensiva, informeaza un comu.

Care este starea lui Leo Iorga dupa operatia pe creier

Solistul Leo Iorga are o evolutie medicala buna dupa interventia neurochirurgicala la care a fost supus, vineri, pentru extirparea unei tumori cerebrale.

Leo Iorga este in stare buna si a fost mutat de la terapie intensiva

Leo Iorga este in stare buna, dupa operatia suferita vineri pentru extirparea unei tumori cerebrale de trei centimetri, ce a fost inlaturata complet, si a fost mutat de la terapie intensiva, informeaza un comunicat al echipei medicale care l-a operat.

Leo Iorga este in stare buna si a fost mutat de la terapie intensiva

Leo Iorga este in stare buna, dupa operatia suferita vineri pentru extirparea unei tumori cerebrale de trei centimetri, ce a fost inlaturata complet. Cantaretul a fost mutat de la terapie intensiva,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )