Libnet.ro
UNICEF

20:00

Leo Iorga a fost externat din Spitalul Monza din Bucuresti: Tumoarea a fost extirpata complet

B1 B1,
Leo Iorga a fost externat din Spitalul Monza din Bucuresti: Tumoarea a fost extirpata complet

Solistul Leo Iorga a fost externat, marti, de la Spitalul Monza din Capitala, acolo unde a fost operat pe 9 mai pe creier, pentru extirparea unei tumori de trei centimetri, informeaza conducerea spitalului, potrivit. continuă pe B1

Leo Iorga a fost externat, dupa operatia de extirpare a unei tumori cerebrale

Solistul Leo Iorga a fost externat, marti, in jurul orei 16:30, de la Spitalul Monza din Capitala, unde a suferit, in 9 mai, o operatie pe creier pentru extirparea unei tumori de trei centimetri, a declarat pentru Mediafax conducerea spitalului.

Leo Iorga este in stare buna si a fost mutat de la terapie intensiva

Leo Iorga este in stare buna, dupa operatia suferita vineri pentru extirparea unei tumori cerebrale de trei centimetri, ce a fost inlaturata complet, si a fost mutat de la terapie intensiva, informeaza un comunicat al echipei medicale care l-a operat.

Leo Iorga este in stare buna si a fost mutat de la terapie intensiva

Leo Iorga este in stare buna, dupa operatia suferita vineri pentru extirparea unei tumori cerebrale de trei centimetri, ce a fost inlaturata complet. Cantaretul a fost mutat de la terapie intensiva,.

Care este starea lui Leo Iorga dupa operatia pe creier

Solistul Leo Iorga are o evolutie medicala buna dupa interventia neurochirurgicala la care a fost supus, vineri, pentru extirparea unei tumori cerebrale.

Leo Iorga este iN STARE BUNA dupa operatia suferita vineri

Leo Iorga este in stare buna, dupa operatia suferita vineri pentru extirparea unei tumori cerebrale de trei centimetri, ce a fost inlaturata complet, si a fost mutat de la terapie intensiva, informeaza un comu.

Circa 160 de miliarde de euro au fost scosi din Rusia de la inceputul crizei ucrainene

De la inceputul crizei ucrainene, circa 160 de miliarde de euro au fost scosi din Rusia, estimeaza presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, citat de surse din presa.

Avionul lui Dmitri Rogozin a fost intors din zbor, iar el a plecat la Moscova cu un avion de linie

Avionul in care vicepremierul rus Dmitri Rogozin a sosit vineri la Chisinau, pentru a participa la festivitatile dedicate Zilei Victoriei la Tiraspol, a fost intors din zbor sambata, la intoarcere, iar el a plecat la Moscova cu o cursa de linie. Avionul lui Rogozin a fost intors de catre autoritatile ucrainene, dar acesta nu se afla in avionul respective, transmite Publika TV, care citeaza reprezentanti ai ambasadei Ucrainei de la Chisinau si ai Ministerului moldovean de Externe.

Rogozin afirma ca a sosit la Moscova, dupa ce avionul i-a fost intors din drum de ucraineni (FOTO)

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anuntat sambata ca a revenit la Moscova, din Republica Moldova, in ciuda faptului ca avionul sau a fost obligat de catre avioane ucrainene de interceptare sa se se.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )