Libnet.ro
UNICEF

19:30

Leul s-a depreciat mai putin decat celelalte monede din regiune

România Liberă România Liberă,
Leul s-a depreciat mai putin decat celelalte monede din regiune

Leul s-a depreciat, vineri, mai putin decat celelalte repede din regiune, pentru ca riscul de Brexit a fost luat in calcul, dar si pentru ca piata financiara din Romania este de mici dimensiuni, iar Banca Nationala a Romaniei BNR) anunta cu fiecare ocazie ca are la indemana instrumentele necesare pentru a interveni in caz de volatilitate sporita, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al BNR, Dan Suciu. continuă pe România Liberă

Alegeri prezidentiale SUA: Donald Trump are un buget de campanie de 32 de ori mai mic decat Hillary Clinton

Candidatul republican, Donald Trump, a anuntat ca in acest moment are mai putin de 1,3 milioane de dolari cash pentru finantarea campaniei pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Desi suma nu pare.

Pariurile online dau Marii Britanii sanse sa iasa din UE mai mici decat a avut Albania sa bata Romania

Cotele de la marile case de pariuri dau o cota de 4 pentru victoria taberei pro-Brexit iesirea Marii Britanii din UE) la referendumul de joi, 23 iunie, cota fiind mai mare decat cea pe care a avut-o Albania pentru o vitorie impotriva Romaniei la.

Executia bugetara pentru investitiile din transporturi este cu 46% mai mare decat in 2015

Executia bugetara pentru investitiile din transporturi din acest an este cu 46% mai mare decat cea din 2015, a declarat ministrul Transporturilor, Dan Costescu, miercuri, intr-un briefing la Palatul Victoria.

Udrea: Daca in SUA ar fi incriminat abuzul in serviciu, ar fi o tara mai corupta decat Romania

Elena Udrea a fost invitata jurnalistului Silviu Manastire, la B1 TV, in editia de marti seara a emisiuniiDosar de politician, unde a lasat sa se inteleaga ca priveste cu suspiciune relatia Ambasadei SUA cu Laura Codruta Kovesi. Ce numiti coruptie la noi, la voi e lobby. Daca in SUA ar fi incriminat abuzul in serviciu sau traficul de influenta, ar fi o tara mult mai corupta decat Romania, a sustinut fostul ministru.

Premierul Japoniei Shinzo Abe: Iesirea Marii Britanii din UE ar face tara mai putin atractiva pentru investitiile japoneze

O iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana ar face din aceasta tara o destinatie mai putin atractiva pentru investitiile japoneze, a declarat, la Londra, premierul nipon Shinzo Abe, dupa ce, cu doua saptamani inainte, presedintele american Barack Obama a atentionat Marea Britanie ca, in cazul unui Brexit, va ramane in coada plutonului pentru un acord de liber-schimb cu SUA, informeaza AFP si Reuters.

Efectele Brexit asupra Romaniei: incetineste cresterea economica si se depreciaza leul, dar stam mai bine decat vecinii - UniCredit

Romania se numara printre tarile din Europa Centrala si de Est care ar rezista cel mai bine la o eventuala iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana UE), insa chiar si asa cresterea economiei ar incetini, urmand sa fie in urmatorii ani cu.

Efectele Brexit: romanii cu economii in lire sterline asalteza casele de schimb valutar si cumpara lei sau euro. Nimeni nu vine cu mai putin de 10.000 de lire

Rezultatele referendumului privind iesirea Marii Britanii din UE au dus la o depreciere a lirei sterline la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani. Pe acest fond, multi romani care au avut economii in lire sterline au luat cu asalt casele de schimb valutar. Nimeni nu a venit cu cateva sute. Fiecare a schimbat intre 10. 000 si 70. 000 de lire, a spus patronul unuia din cele mai mari lanturi de case de schimb valutar.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )