Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu: Avem foarte multi functionari la birouri si foarte putini inspectori in teren; trebuie sa reorganizam Inspectia Muncii

Hotnews Hotnews,
 Lia Olguta Vasilescu: Avem foarte multi functionari la birouri si foarte putini inspectori in teren; trebuie sa reorganizam Inspectia Muncii

Inspectia Muncii va fi reorganizata dupa modelul francez pentru ca noi avem foarte multi functionari la birouri si foarte putini inspectori in teren, a declarat luni, la Antena 3, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. continuă pe Hotnews

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Inspectia Muncii va fi reorganizata dupa modelul francez. Avem foarte multi functionari la birouri si foarte putini inspectori in teren

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca Inspectia Muncii va fi reorganizata dupa modelul francez pentru ca noi avem foarte multi functionari la birouri si foarte putini inspectori in teren.

Lia Olguta Vasilescu, anunt important de ultim moment. Zeci de mii de romani sunt afectati

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a postat pe Facebook un mesaj in care anunta una dintre masurile luate de Guvernul PSD-ALDE, potrivit programului de guvernare. Punctul de pensie creste de.

Lia Olguta Vasilescu: Guvernul devanseaza, cu trei luni, intrarea in vigoare a Codului fiscal

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntatm vineri, ca Guvernul va reduce termenul de intrare in vigoare a modificarilor aduse Codului fiscal de la sase luni la trei luni, pentru a putea pregati punerea in aplicare a Legii salarizarii.

Modificare in Codul Fiscal. Anuntul facut de ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia - Olguta Vasilescu, a anuntat vineri ca, pe ordinea de zi a sedintei de Guvern, se afla o solicitare de modificare a unui articol din Codul fiscal, pentru a putea fi.

Lia Olguta Vasilescu cere reducerea termenul de intrare in vigoare a modificarilor la Codul fiscal, de la 6 luni la 3 luni, petru a putea aplica Legea salarizarii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de vineri ca a solicitat reducerea termenului de intrare in vigoare a modificarilor la Codul fiscal, de la 6 luni la 3 luni, pentru a putea aplica Legea salarizarii. Va solicitam deci modificarea unui articol din Codul Fiscal, cu precizarea ca nu e vorba de cresteri de taxe sau impozite ori de introducerea altora noi. Este vorba de reducearea unui termen, de la 6 la 3 luni de intrare in vigoare a modificarilor Codului fiscal, a spus ministrul muncii.

Lia Olguta Vasilescu, despre noile facilitati pentru persoanele cu dizabilitati

La propunerea Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, Guvernul Romaniei a aprobat un proiect de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea.

Lia Olguta Vasilescu, raspuns dur pentru Ludovic Orban: Pun pariu ca nu a citit legea salarizarii

Liberalii critica dur noua lege a salarizarii unitare. Presedintele PNL, Ludovic Orban spune ca aceasta nu este o lege sustenabila, iar salariile au fost marite fara calcule prealabile. Este o lege care.

MINISTRESA MUNCII SI IUBITUL SECRET !!! SOC iN LUMEA POLITICA !!! CU CINE SE IUBESTE OLGUTA VASILESCU !!! (VIDEO)

Ministrul Muncii,Olguta Vasilescu, divortata anul trecut de sotul ei, fostul jurnalist Ovidiu Wlassopol, cu care are un baietel, isi reface viata personala alaturi de un nou iubit,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )