Libnet.ro
UNICEF

09:00

Liber la ironizarea Statului Islamic, in Iran

România Liberă România Liberă,
Liber la ironizarea Statului Islamic, in Iran

Iranul a lansat un concurs de caricaturi care sa ironizeze gruparea militara Stat Islamic, la care pot participa oameni din intreaga lume, relateaza The Independent. continuă pe România Liberă

Concurs de caricaturi impotriva Statului Islamic, in Iran

Iranul a lansat o competitie de caricaturi care sa ironizeze gruparea militara Stat Islamic si atrocitatile comise de aceasta, la care a invitat participanti din intreaga lume.

Militantii Statului Islamic au ars de vie o femeie

Un inalt oficial ONU a facut o declaratie alarmanta referitoare la violentele extreme comise de militantii Statului Islamic. Potrivit informatiilor acesteia, teroristii gruparii jihadiste au ars o femeie de vie p.

Adeptii gruparii teroriste a statului islamic, retinuti la Chisinau

Oamenii legii anunta ca au identificat mai multi adepti ai unei grupari teroriste internationale a statului islamic care ar putea prezenta pericol pentru securitatea Republicii Moldova. Potrivit autoritatilor, Moldova nu este tinta principala, teritoriul fiind folosit doar ca un canal de tranzit pentru a ajunge in Siria, transmite IPN.

Iranul a organizat un concurs de caricaturi impotriva Statului Islamic

Iranul a lansat o competitie de caricaturi care sa ironizeze gruparea militara Stat Islamic si atrocitatile comise de aceasta, la care a invitat participanti din intreaga lume, relateaza The Independent, in editia electronica.

Celula a Statului Islamic, descoperita la Chisinau

Autoritatile de la Chisinau au retinut, miercuri, sapte persoane acuzate ca desfasurau actiuni de sprijinire a gruparii teroriste Statul Islamic. Mai exact, doi barbati, doua femei si trei copii se ocupau cu racolarea cetatenilor pentru a participa la conflicte armate, precum si cu colectarea de fonduri pentru finantarea acestor conflicte, arata procurorii moldoveni.

Adepti ai Statului Islamic, arestati in Republica Moldova

Mai multe persoane suspectate de legaturi cu gruparea terorista Stat Islamic au fost arestate azi in Republica Moldova. Autoritatile de peste Prut au descins ieri la o adresa unde au indicii ca se ascund.

Luna de miere pe banii Statului Islamic

Un luptator sirian din cadrul gruparii Statul Islamic SI), Abu Bilal al-Homsi, s-a casatorit si a petrecut o scurta luna de miere cu sotia lui tunisiana la Rakka, capitala califatului, dupa ce a primit o prima de casatorie de 1. 500 de dolari, relateaza Mediafax.

Coalitia internationala coordonata de SUA a efectuat 35 de raiduri aeriene impotriva unor pozitii militare ale Statului Islamic

Armata SUA a anuntat luni ca, in ultimele 24 de ore, coalitia internationala coordonata de Statele Unite a efectuat 35 de raiduri aeriene impotriva unor pozitii militare din Irak si Siria ale organizatiei Statul Islamic, informeaza Reuters.

Alianta sfanta impotriva razboiului sfant. Hezbollah isi cheama dusmanii sa se uneasca impotriva Statului Islamic

Raidurile aeriene ale coalitiei conduse de americani nu sunt de ajuns pentru a invinge Statul Islamic, iar amenintarea jihadista vizeaza intreaga lume, nu doar Orientul Mijlociu, a declarat Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah, care a facut apel la toti rivalii gruparii sa se uneasca impotriva califatului din Siria si Irak.

Nepotism la cel mai inalt nivel: Membrii Statului Islamic se plang ca misiunile sinucigase se dau pe pile

Nepotismul se practica si la cel mai inalt nivel, astfel ca militantii gruparii extremiste de stanga Stat Islamic SI) trebuie sa stea la coada, pe lista de asteptare, pentru a obtine o misiune siucigasa,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )