Libnet.ro
UNICEF

18:45

Liberalul cu 3 mandate PSD, luat sub aripa de Ludovic Orban. A intervenit la tribunaplenului 3 minute pe an

Antena3 Antena3,
Liberalul cu 3 mandate PSD, luat sub aripa de Ludovic Orban. A intervenit la tribunaplenului 3 minute pe an

Liberalul Mihaita Gaina, luat sub aripa de Ludovic Orban, se poate lauda cu TREI mandate de parlamentar PSD. Acesta a trecut apoi in tabara liberalilor, dar nu inainte de a contribui la rasturnarea Guvernului Dancila, gest pentru care a fost rasplatit de cu un loc eligibil pe listele PNL pentru scrutinul de pe 6 decembrie. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Eu accept orice dezbatere cu liderul PSD daca vrea sa dezbata ceva cu mine

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca este nevoie de alegeri parlamentare, intrucat Parlamentul de astazi are o majoritate remanenta care impiedica adoptarea unor legi care sunt necesare si pe care oamenii si le doresc.

Ludovic Orban: Este vital pentru Romania ca mandatul actualului parlament sa inceteze la termenul constitutional stabilit. Atata lipsa de responsabilitate ca in majoritatea dominata de PSD nu a mai existat in postdecembrism (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a punctat, luni, ca democratia inseamna votul oamenilor. Prim-ministrul a explicat, luni, ca mai multe state europene au decis sa mearga inainte cu desfasurarea alegerilor in.

Ludovic Orban: PSD a boicotat sistematic toate eforturile pe care le-am facut in lupta impotriva pandemiei

Premierul Ludovic Orban a acuzat partidul PSD, intr-o conferinta de presa de sambata,de faptul ca a sabotat masurile guvernamentalesi ale autoritatilor sanitare menite sa opreasca pandemia de CO.

Adio, Revelion? Localitatile unde petrecerile vor fi interzise total! Ludovic Orban, anuntul momentului

Petrecerile de Revelion din acest an s-ar putea tine doar in acele zone sau localitati unde rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 va fi sub 3 la mia de locuitori, este anuntul premierului Ludovic Orban.

FIREA: Sunt mai multe incalcari ale legislatiei in vigoare care il transforma pe Ludovic Orban in inculpat, pentru cel putin trei infractiuni

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca premierul a incalcat legislatia in vigoare si a comis cel putin trei infractiuni care il transforma in inculpat pe Ludovic Orban si anume coruptie si abuz in serviciu, santaj la adresa bucurestenilor si cumparare de voturi. Ea a sustinut ca seful Executivului a afirmat de mai multe ori ca Primaria Capitalei va primi buget atunci cand va fi votat candidatul unic al Dreptei Nicusor Dan in functia de primar general. Firea a mai spus ca se asteapta ca institutiile statului sa se autosesizeze in acest sens, daca nu se va intampla in perioada urmatoare, am discutat si cu avocatii nostri si ne gandim foarte serios sa depunem plangere, relateaza news. ro.

Ludovic Orban: Nu vom creste taxele si impozitele. O spun din nou, pentru ca odata la doua zile apare cate o nazdravanie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat vineri asigurari, din nou, ca liberalii nu vor majora taxele si impozitele, asa cum acuza PSD. in ceea ce priveste fiscalitatea, o spun din capul locului ca nu vom creste.

Ludovic Orban anunta noi interdictii. Ce nu mai pot face romanii in pandemie

Ludovic Orban vine cu noi precizari despre situatia actuala. Ce nu vor mai putea face romanii in pandemie? Cetatenii au parte de noi restrictii. Ce urmeaza sa se schimbe in viitorul apropiat? Noi restrictii in pandemie. Anuntul lui Ludovic Orban Premierul Romaniei a declarat in cursul zilei de luni faptul ca obiectivul principal al Guvernului .

Ludovic Orban: Vreau sa o felicit pe Maia Sandu pentru castigarea primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o, luni, pe Maia Sandu pentru castigarea turului intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, apreciind ca este candidatul care poate sa garanteze o Republica Moldova in care se respecta drepturile omului. Orban si-a exprimat convingerea ca turul al doilea ale alegerilor va avea loc in conditii de legalitate.

LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN IN VIZITA LA AMBULANTA BUCURESTI: Numarul echipajelor pentru testare va fi suplimentat

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, au vizitat astazi Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, ei anuntand cu aceasta ocazie o suplimentare a echipajelor care efectueaza teste si prelevare de probe de la oamenii suspecti de infectare cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Romania nu se afla in situatia altor tari

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Arena Nationala, ca Romania nu se afla in situatia altor tari europene care au impus restrictii ca urmare a cresterii dramatice a numarului de cazuri de coronavirus, insa a subliniat ca avem in evaluare posibile masuri, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )