Libnet.ro
UNICEF

13:29

Libertate. Autoritatile din Siria elibereaza un detinut american

România Liberă România Liberă,
Libertate. Autoritatile din Siria elibereaza un detinut american

Presa straina vorbeste despre eliberearea unui cetatean american detinut in Siria. Masura a fost anuntata vineri de catre diplomatia americana, dupa ce presa a relatat despre revenirea in SUA a unui jurnalist dat disparut din 2012. continuă pe România Liberă

Doua persoane au fost ranite dupa ce o racheta lansata din Siria a lovit o scoala din sud-estul Turciei (VIDEO)

Doi oameni au fost raniti dupa ce o racheta lansata din Siria a cazut pe o scoala din provincia turca Kilis, potrivit yenisafak. com. Proiectilul a lovit o casa situata in apropierea unei scoli la.

Raport: Loviturile aeriene rusesti din Siria au fost inexacte

Operatiunea Rusiei de bombardare a tintelor Statului Islamic din Siria au fost departe de realitate, conform unui raport efectuat pe baza inregistrarilor video aeriene, scrie The Guardian.

Razboiul civil din Siria si programul nuclear din Coreea de Nord, finantate de firme fantoma

Firme infiintate in paradisuri fiscale au finantat razboaie civile sau programe nucleare in Siria si Coreea de Nord, potrivit jurnalistilor implicati in ancheta Panama Papers.

Doi infractori romani, urmariti de autoritatile din Ungaria si Finlanda, prinsi de politistii din Mures si Dolj

Doi barbati care aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare au fost gasiti de politistii din Mures si de cei din Dolj, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al Politiei Romane. Unul dintre cei doi era urmarit in Ungaria dupa ce a prezentat un permis fals, iar celalat era cautat in Finlanda pentru clonare de carduri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:29

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )