Libnet.ro
UNICEF

01:05

O librareasa din Sibiu a fost data afara pentru ca nu i-a dat discount lui Plesu. Cum comenteaza Mircea Badea

Antena3 Antena3,
O librareasa din Sibiu a fost data afara pentru ca nu i-a dat discount lui Plesu. Cum comenteaza Mircea Badea

O angajata de la Humanitas din Sibiu si-a pierdut slujba pentru ca nu i-a aplicat lui Andrei Plesu, cumparator de carti in librarie, un discount de cativa lei, scrie jurnalul. ro. Vezi in materialul video. continuă pe Antena3

O librareasa din Sibiu a fost data afara pentru ca nu i-a dat discount lui Plesu

O angajata de la Humanitas din Sibiu si-a pierdut slujba pentru ca nu i-a aplicat lui Andrei Plesu, cumparator de carti in librarie, un discount de cativa lei. Librareasa, dar nici ceilalti angajati, nu l-a recunoscut.

Lavinia Milosovici vrea sa renunte la titlul de cetatean de onoare al Lugojului, dupa ce a fost data in judecata de Primarie pentru 770 de lei

Cetatean de onoare al municipiului Lugoj, Lavinia Milosovici vrea sa renunte la acest titlu dupa ce primaria a dat-o in judecata pentru suma de 770 de lei. Lavinia Milosovici sustine ca se simte umilita si vrea sa ceara inclusiv ca denumirea salii de sport care ii poarta numele sa fie schimbata.

Gabriel Berca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 14:44 Gabriel Berca, fost ministru al Transporturilor in guvernul Boc, va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Curtii de Apel Bacau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )