Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lichiditate de aproximativ 11 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11 milioane lei 2,59 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 7 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7 milioane lei 1,56 milioane euro).

Prejudiciu de peste 4 milioane lei in comertul cu produse din carne

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au identificat o firma cu sediul in Botosani care a cauzat bugetului statului un prejudiciu de peste 4 milioane lei, reprezentand taxa pe valoare adaugata 2,4 milioane lei) si impozit pe profit 1,6 milioane lei), prin inregistrarea in evidentele contabile a unor tranzanctii fictive, fara corespondenta cu realitatea, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

MFP a imprumutat 200 milioane lei prin obligatiuni pe 9 ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 200 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta de 9 ani, exact cat si-a propus, la un randament de 5,26%, in scadere fata de cel acceptat la licitatia pentru aceeasi emisiune din martie, bancile realizand astazi subscrieri de 1,32 miliarde lei.

Hidroelectrica a vandut in doua zile pe bursa energie de 105 milioane lei

Hidroelectrica a incheiat pe bursa de energie, pe 3 si 4 aprilie, un numar de 29 de contracte prin care a vandut 615. 650 MWh in pachete de 5, 10 si 55 MW, livrare in banda, pe perioade de o saptamana, o luna, 5 luni si 8 luni calendaristice, iar valoarea cumulata a celor 29 de pachete este de 105 milioane lei, rezultand un pret mediu de 163,3 lei/MWh, potrivit unui comunicat trimis azi redactiei.

Hidroelectrica a vandut in doua zile pe bursa energie de 105 milioane lei

Hidroelectrica a incheiat pe bursa de energie pe 3 si 4 aprilie un numar de 29 de contracte prin care a vandut 615. 650 MWh in pachete de 5, 10 si 55 MW, livrare in banda, pe perioade de o saptamana, o luna, 5 luni si 8 luni calendaristice. Valoarea cumulata a celor 29 de pachete este de 105 milioane lei, rezultand un pret mediu pe MWh de 163,3 lei, informeaza Hidroelectrica printr-un comunicat de presa.

Raiffeisen lanseaza o noua emisiune de obligatiuni de pana la 500 milioane lei

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Raiffeisen Bank Romania a aprobat imprumutul a cel mult 500 milioane lei printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitate de maxim cinci ani, suma fiind de peste doua ori mai mare fata de cea obtinuta anul trecut printr-o operatiune de acest tip.

Lichiditate de peste 3,3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14. 642,48 lei 3. 095,78 euro).

Lichiditate de peste 1,1 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5. 157,63 lei 1. 537,97 euro).

ASF a aprobat planul de redresare al Astra Asigurari identificat de KPMG: Astra trebuie sa-si majoreze capitalul social cu 490 milioane lei in decurs de aproximativ un an

KPMG Advisory, administratorul special al Astra Asigurari, a prezentat catre ASF un plan de redresare al asiguratorului care prevede necesitatea majorarii capitalului social al Astra in mai multe etape, in decurs de aproximativ un an, cu suma de 490. 000 lei, din care, intr-o prima faza imediata, capitalul social sa fie majorat cu o suma de aproximativ 70. 000 lei, a anuntat luni administratorul special. Planul a fost aprobat de ASF in data de 7 aprilie 2014. Totodata, in scopul restabilirii sustenabile a indicatorilor prudentiali ai asiguratorului, KPMG a identificat si nevoia implementarii in urmatoarele luni a unui set de masuri de catre Astra Asigurari.

Ce a luat pe mere, statul a dat pe pere: a incasat circa 733 milioane lei din taxa auto in 2013 si a restituit 570 milioane lei din decizii pierdute in instanta

Incasarile din timbrul de mediu au fost, in 2013, de aproape 733 milioane de lei, din care aproximativ 570,27 de milioane de lei au reprezentat restituirile de sume pentru vechea taxa auto catre cei care au obtinut hotarari judecatoresti definitive in acest sens, potrivit datelor Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), citate de catre Agerpres. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )