Libnet.ro
UNICEF

15:30

Lichiditate de aproximativ 12 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 12 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12 milioane lei 2,7 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 5 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 5 milioane lei 1,1 milioane euro).

VIDEO Cel mai mare proiect - fantoma al lui Sorin Oprescu: cum s-a pierdut pe drum autostrada suspendata promisa in 2008 si cine a avut de castigat pana acum 12 milioane de lei

In campania electorala din 2008, Sorin Oprescu, candidat la primarie, promitea bucurestenilor ca va face in 2 ani o autostrada suspendata care va traversa Capitala de la Nord la Sud pentru a scapa urbea de traficul sufocant. Dupa ce a fost ales primar general, Oprescu a mutat proiectul autostradazii suspendate la sol, pe bd. Buzesti, unde se faceau lucrari de largire a strazii, pana la Vasile Parvan. Intrucat presa si electoratul nu au fost multumiti de aceasta varianta, dupa 4 ani de mandat Oprescu a prezentat alt proiect - inelul median al Capitalei - o sosea de 13,5 km, paralela cu inelul de cale ferata, intre Colentina si Lacul Morii. Acest proiect a fost aprobat de Consiliul General al municipiului Bucuresti in noiembrie 2013 si costa nu mai putin de 1,6 miliarde de euro. Intrucat este o suma colosala pentru bugetul Capitalei, Oprescu a declarat ca o va face cu investitori chinezi. Dupa noiembrie 2013 nu s-a mai auzit insa nimic de proiect. Singurele care au avut de castigat pana acum sunt doar firmele care au facut proiectul si care primesc pentru el 12 milioane de lei - circa 3 milioane de euro.

CFR: Am achitat 636 milioane lei catre patru furnizori de electricitate

CFR SA a achitat, in primele cinci luni ale acestui an, ca patru furnizori de energie electrica, obligatii financiare in valoare totala de aproximativ 636 milioane lei, a anuntat, ieri, compania, intr-un counicat.

Fondul Proprietatea, profit de 557,16 milioane lei

Fondul Proprietatea simbol: FP) a incheiat luna mai cu un profit de 557,16 milioane lei, datorita dividendelor de la companiile unde este actionar, in principal de la OMV Petrom simbol: SNP) si Romgaz simbol: SNG), potrivit unor rapoarte remise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Loto 6/49: Premiul cel mare se ridica la aproximativ trei milioane de euro

Aproximativ 3 milioane de euro. Acesta este premiul cel mare pentru categoria intai la Loto 6 din 49. Iar la categoria Joker sunt puse in joc alte 3 milioane de euro. Bucurestenii s-au inghesuit inca de.

Electrica a incasat suplimentar 50 milioane lei din dubla taxare a certificatelor verzi

Update 12:22 Electrica nu va putea cumpara actiuni la alte companii, pana la modificarea legislatiei privatizarilor Electrica nu va putea achizitiona titluri de valoare la alte companii, pana ce nu va fi modificata Ordonanta de Urgenta a Guvernului OUG) 88 din 1997 ce reglementeaza privatizarea societatilor, transmite prospectul de listare la bursa a companiei.

Institutul de Cercetare in Informatica, buget de investitii de 83,47 milioane lei

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica ICI) Bucuresti are prevazut anul acesta pentru investitii 83,47 milioane lei, dintre care 11,206 milioane lei din surse proprii, iar restul din alte surse, se arata in bugetul de venituri si cheltuieli publicat in Monitorul Oficial.

Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala de 2,5 milioane lei cu produse de panificatie

Politistii de investigarea fraudelor efectueaza in aceasta dimineata perchezitii la mai multe persoane suspectate ca ar face evaziune fiscala cu produse de panificatie, prejudiciul in acest caz ajungand la 2,5 milioane lei, potrivit unui comunicat emis de Politia Romana.

Finantele au atras 45 milioane lei printr-o licitatie suplimentara de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 45 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu maturitatea in noiembrie 2018, intr-o licitatie suplimentara destinata ofertelor necompetitive, suma fiind similara finantarii vizate in prospectul licitatiei, conform unui comunicat remis redactiei.

MFP a atras 300 milioane lei prin vanzarea de bonduri cu scadenta in 2018

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras luni 300 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu maturitatea in noiembrie 2018, la un cost de finantare mai redus fata de licitatiile precedente pentru aceste titluri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )