Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14 milioane lei 3,3 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 15 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15 milioane lei 3,5 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 13 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13 milioane lei 3,01 milioane euro).

Lichiditate de peste 4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17. 848,61 lei 4. 425,71 euro).

KPMG a aprobat majorarea capitalului Astra cu 70 milioane lei

KPMG Advisory, administratorul special al Astra ATRA), companie detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu, a aprobat majorarea capitalului social al asiguratorului cu 70 milioane lei, de la 192,7 milioane lei la 262,7 milioane lei, prin aportul.

Cele mai relevante achizitii: Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, licitatie de peste 35 milioane lei pentru distribuirea Cardului national de asigurari de sanatate

CNAS a lansat procedura de achizitii publice in vederea incheierii unui contract cadru cu un singur operator economic. Contractul vizeaza servicii postale pentru distribuirea Cardului National al asigurarilor sociale de sanatate si va avea valoarea intre 35 si 37 milioane lei. Citeste si:Cele mai relevante achizitii: Ministerul Dezvoltarii Regionale, licitatii de peste 10 milioane lei pentru consultanta.

Prodplast convoaca AGA pentru majorarea unui credit cu inca 4 milioane lei

Directoratul companiei Prodplast simbol PPL) propune actionarilor aprobarea majorarii creditului de 5 milioane lei contractat la UniCredit Tiriac Bank cu suma de pana la 4 milioane lei, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti.

Fostul ministru al Culturii, Gigel Stirbu, amendat de Primaria Slatina cu 500 milioane lei vechi

Deputatul liberal Gigel Stirbu, fost ministru al Culturii intre decembrie 2013 februarie a. c. , a fost amendat de Primaria Slatina cu 500 milioane lei vechi pentru ca ar fi incalcat limitele autorizatiei de constructie pentru o cladire detinuta in centrul orasului. Mai exact, amenda a fost data pentru amenajarea ilegala a unui acoperis tip terasa pe un imobil cu doua etaje. Stirbu este nu doar deputat, ci si presedinte interimar al PNL Olt.

Trezoreria Statului a inregistrat un excedent de 368,5 milioane lei

Executia bugetului Trezoreriei Statului a incheiat anul 2013 cu un excedent de 368,5 milioane lei, potrivit unui proiect de hotarare privind aprobarea bilantului general si a contului de executie a bugetului Trezoreriei Statului pe anul 2013, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

Proiect POSDRU pentru reintegrarea pe piata muncii a mamelor copiilor cu dizabilitati

Proiectul PRO FAM - Reintegrarea pe piata muncii a mamelor copiilor cu dizabilitati din regiunile Bucure and sti Ilfov, Centru and si Sud-Est beneficiaza de un buget de peste 6 milioane lei si se deruleaza din mai 2014 pana in octombrie 2015, urmarind dezvoltarea sistemului de competen and te and si aptitudini antreprenoriale si ob and tinerea de noi calificari solicitate pe pia and ta muncii, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Xella Romania si-a sporit afacerile la 43,5 milioane lei

Producatorul german de zidarie Xella si-a sporit cifra de afaceri anul trecut, cu 11% pe piata locala, pana la 43,5 milioane de lei 9,88 milioane de euro), a declarat, ieri, Marius Dragne, directorul executiv al companiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )