Libnet.ro
UNICEF

15:30

Lichiditate de aproximativ 16 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 16 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 16 milioane lei 3,5 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Au inceput lucrarile la parcarea de 16 milioane de lei, din Poiana Brasov

Parcarea va ave apatru niveluri: subsol, demisol, parter si terasa. in total vor fi 434 de locuri, iar investitia se ridica la 16 milioane de lei, bani europeni. Parcarea va fi gata in luna iunie a anului viitor.

MFP a imprumutat 100 milioane lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 100 milioane lei prin obligatiuni cu o maturitate reziduala de noua ani, exact cat si-a propus, la un randament de 5,3%, aproape de cotatia din piata secundara pentru acest instrument, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Medic: Aproximativ doua milioane de romani au boala cronica de rinichi ale carei simptome apar tarziu

Aproximativ doua milioane de romani sufera de o boala cronica de rinichi, ale carei prime simpotome pot aparea foarte tarziu, cand 90% din functia renala a fost pierduta, a afirmat, miercuri, medicul Cristian.

Primaria Capitalei incepe sa astupe gopile aparute in timpul ierii pe marile bulevarde. Institutia a platit in ultimii 3 ani 100 milioane lei pentru aceasta activitate. Vezi la cine au ajuns banii

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat joi ca in perioada urmatoare vor incepe lucrarile de acoperire a gropilor aparute pe marile bulevarde din Capitala in perioada iernii. Reamintim ca Primaria Capitalei prin Administratia Strazilor Bucuresti a platit in ultimii 3 ani pentru intretinerea bulevardelor principale din Bucuresti circa 480 milioane de lei, peste 100 milioane de euro, potrit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. Cele 100 milioane de euro au ajuns in buzunarul firmelor Tehnologica Radion, Delta ACM, Euroconstruct, Straco Grup, Strabag si Procons. Desi se cheltuiesc foarte multi banii, nu se poate spune ca strazile din Bucuresti arata impecabil, mai ales dupa sezonul rece, marile bulevarde fiind pline de gropi.

UniCredit Tiriac Bank, profit net consolidat de 87,7 milioane lei

UniCredit and Tiriac Bank a inregistrat, anul trecut, un profit net consolidat de 87,7 milioane lei 19,8 milioane euro) dupa interesul minoritar, iar profitul opera and tional al bancii a atins 766 milioane de lei, pe fondul unei cre and steri semnificative a veniturilor pana la 1,5 miliarde lei, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Inspectia muncii, amenzi de aproape 2,4 milioane lei

Inspectia Muncii a desfasurat, in perioada 03 - 07 martie, controale in urma carora a aplicat amenzi in valoare totala de 2,388 milioane lei si a depistat 757 persoane care lucrau fara forme legale, dintre care 366 erau din judetul Sibiu, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de peste 1,5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6. 673,43 lei 1. 820,72 euro).

Lichiditate de peste 1 milion euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5. 018,19 lei 1. 389,46 euro).

Unicredit Tiriac Bank a facut in 2013 un profit net de 87,7 milioane de lei. In ansamblu, in acelasi an, 23 de banci au fost pe profit si 17 pe pierdere

Profitul operational al UniCredit Tiriac din 2013 a fost de 766 milioane de lei, pe fondul unei cresteri semnificative a veniturilor pana la 1,5 miliarde lei, a transmis marti banca intr-un comunicat. Cheltuiala cu provizioanele de credit a atins 744 milioane lei ceea ce a condus la un profit net consolidat, dupa interesul minoritar, de 87,7 milioane lei. Consolidat, portofoliul de credite a ajuns la aproximativ 18,8 miliarde lei, sustinut de creditarea IMM-urilor si a personelor fizice, se mai arata in comunicatul citat. Reamintim ca sistemul bancar a incheiat anul 2013 cu un profit cumulat de 497 de milioane de lei, o treime din castigul dupa noua luni, in conditiile in care 23 de banci au raportat profit pentru 2013, iar 17 banci au avut pierderi.

Cum a ajuns Muzeul National de Istorie a Romaniei intr-o stare critica dupa investitii de 53 de milioane de lei. Cladirea de 124 de ani are nevoie urgenta de consolidare si de un sistem anti-incendiu

Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) de pe Calea Victoriei este intr-o stare critica, iar colectiile de arta au stat circa 5 ani in conditii improprii, desi s-au platit pentru consolidarea si reabilitarea cladirii peste 50 milioane de lei intre 2002 si 2006, potrivit unui raspuns furnizat de Ministerul Culturii la solicitarea HotNews. ro. In 2006, lucrarile au fost sistate din lipsa de fonduri, iar acum cladirea se afla in stare mai precara decat in 2002, cand a inceput consolidarea, iar o mare parte dintre spatiile expozitionale sunt inchise, potrivit Ministerului Culturii. Cladirea a fost construita intre 1894-1900 si a fost serios afectata de cutremurele din 1940 si 1977.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )