Libnet.ro
UNICEF

07:30

Licitatiile publice nu vor mai fi obligatorii pentru institutii, din iulie, in limita unor ...

România Liberă România Liberă,
Licitatiile publice nu vor mai fi obligatorii pentru institutii, din iulie, in limita unor ...

Pragul valoric in limita caruia institutiile publice pot incheia contracte prin achizitie directa, fara licitatie, a fost dublat de la 15. 000 euro la 30. 000 euro pentru produse si servicii si ridicat de la 15. 000 euro la 100. 000 euro pentru lucrari, plafoane valabile incepand cu luna iulie acest an, anunta Mediafax. Majorarea substantiala a limitei valorice pentru achizitiile directe a fost pregatita atat de fostul Guvern Boc, cat si de actualul Executiv, dar decizia a fost de fiecare data . continuă pe România Liberă

Soferii nu vor mai plati taxa pentru Autostrada Soarelui in week-end, pana la 31 august

Soferii nu vor mai fi obligati sa achite taxa pentru Autostrada Bucuresti-Constanta, facilitate care va fi aplicata in week-end, in zilele de vineri, sambata si duminica, pe durata verii din acest an,.

Dacian Ciolos a anuntat ca aeroporturile si companiile din imobiliare nu vor mai primi subventii agricole

Aeroporturile si companiile din imobiliare nu vor mai primi subventii agricole, a anuntat Comisarul pentru Agricultura, Dacian Ciolos. Decizia va intra in vigoare odata cu noile reguli ale agriculturii in Uniunea.

Schimbare de luni pe Facebook: paginile cu tenta sexuala nu vor mai arata la fel

Dupa ce mai multe organizatii au protestat impotriva afisarii reclamelor lor in dreptul unor pagini care nu ar trebui sa existe pe Facebook, reteaua sociala isi modifica politica si isi ia responsabilitatea sa nu afiseze anunturi in astfel de locuri.

Business Report: Rosia Montana are acceptul tuturor pentru a incepe. Se oficializeaza in scurt timp (surse); Topul celor mai mari santiere private din Bucuresti; Asigurarile sociale au trecut pe minus pentru a reface deficitul la bugetul consolidat

Industriasii vor sa decaleze cu 30 de luni calendarul scumpirilor la gaze si energie, agreat de Romania cu FMI si UE. Liderii mai multor. Miliardul ingropat in inchiderea minelor. Peste 550 de mine si cariere au fost sau se afla in proces de inchidere si ecologizare, in ultimii ani zece ani.

Alpinistii romani din Pakistan nu vor mai fi recuperati de pe muntele Nanga Parbat, asaltat de talibani

Operatiunea de evacuare a alpinistilor din Pakistan nu va mai avea loc. Ministerul de Externe anunta intr-un comunicat ca operatiunea a fost oprita dupa ce intreg echipajul, format din 5 alpinisti romani, a.

Rusia si Coreea de Nord vor purta discutii pentru reluarea negocierilor privind programul nuclear al Phenianului

Primul adjunct al ministrului nord-coreean de Externe Kim Kye-gwan va efectua o vizita in Rusia, pe 4 iulie, pentru consultari in vederea unei reluari a negocierilor internationale asupra programului nuclear al.

Profit de patru ori mai mare pentru CEZ Romania

Grupul ceh CEZ a avut anul trecut in Romania un profit net de 189 milioane de lei, de peste patru ori mai mare fata de cel din 2011, de 45 milioane de lei, rezultat influentat semnificativ de recuperarea unor creante de la CFR.

Secvential: Cele mai mari catastrofe rutiere din istoria Romaniei - Urme sterse rapid cu buldozerele si armele cenzurii

Adrian Ursu a aratat, in editia de duminica a emisiunii Secvential, cum au inteles autoritatile romane sa gestioneze doua evenimente extrem de tragice petrecute pe soselele din Romania: accidentul de la.

Cele mai stupide legi sexuale din lume

In lume inca mai exista unele legi sexuale cel putin amuzante, daca nu stupide. Desi ele au aparut acum multa vreme, nimeni din zilele de azi nu s-a gandit sa le anuleze si multe dintre ele sunt inca in vigoare.

Agentia de Asigurare a Calitatii in Invatamant: Elevii sunt mai multumiti de scoala decat parintii / Elevii din mediul rural sunt mai ambitiosi decat cei din urban

Elevii au cel mai ridicat grad de satisfactie fata de climatul educational din scoala, in timp ce parintii se afla la polul opus, se arata intr-un studiu publicat de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar ARACIP), scrie Agerpres. Elevii din mediul rural sunt mai ambitiosi decat cei din mediul urban, se mai arata in cercetare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )