Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lider britanic pro-Brexit: UE are nevoie de M.Britanie. Londra va obtine acces pe piata comunitara

Hotnews Hotnews,
 Lider britanic pro-Brexit: UE are nevoie de M.Britanie. Londra va obtine acces pe piata comunitara

Londra va obtine acces pe piata unica europeana si va putea reduce libertatea de circulatie, deoarece Uniunea Europeana este cea care are nevoie de relatii comerciale cu Marea Britanie, apreciaza conservatorul eurosceptic Chris Grayling, presedintele Camerei Comunelor, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Angela Merkel tempereaza jocul si-i contrazice pe ceri care vor un Brexit rapid: Marea Britanie are nevoie de timp

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat luni ca intelege ca guvernul britanic are nevoie de timp pentru a formaliza cererea de iesire din Uniunea Europeana, in conditiile in care voci puternic din Europa care cer un divort accelerat se multiplica, scrie AFP.

Principalul finantator al campaniei pro-Brexit spune ca nu are niciun regret, chiar daca actiunile companiei sale au scazut drastic

Milionarul Peter Hargreaves, principalul finantator al campaniei pro-Brexit, a declarat ca nu are niciun regret cu privire la banii pe care i-a cheltuit pentru campania pro-Brexit, chiar daca actiunile companiei.

Oamenii de afaceri din Romania cer masuri imediate Guvernului, pentru a compensa pierderile de dupa votul pro-Brexit

Oamenii de afaceri din Romania si exportatorii cer premierului si presedintelui sa initieze consultari la nivel national si european, pentru a fi luate masuri care sa ajute firmele exportatoare in Marea Britanie.

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )