Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lider PSD, dupa alegerile prezidentiale: Vom merge in fiecare judet sa vedem din ce cauza am avut rezultate mai slabe

Antena3 Antena3,
Lider PSD, dupa alegerile prezidentiale: Vom merge in fiecare judet sa vedem din ce cauza am avut rezultate mai slabe

Situatia din organizatiile judetene ale PSD care au obtinut rezultate mai slabe la alegerile prezidentiale va fi discutata in perioada urmatoare impreuna cu conducerea interimara a partidului, a declarat, in. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Ce reclama fostul lider PSD

Liviu Dragnea e foc si para! Acesta a reclamat de curand faptul ca i s-au incalcat drepturile. Fostul lider al Partidului Social Democrat a depus plangere la parchet si vrea sa i faca dreptate. Dragnea isi face dreptate singur! Ce reclama fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, o plangere prin care reclama .

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Anunt-soc facut de un lider PSD dupa aflarea REZULTATELOR

Desi Klaus Iohannis a castigat clar alegerile prezidentiale din acest an, cu un avans de circa 30 de procente, unii lideri PSD acuza.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

Statele Unite, mesaj pentru Klaus Iohannis dupa alegerile prezidentiale: Asteptam cu interes sa lucram pentru a consolida si mai mult parteneriatul nostru strategic

Statele Unite au transmis un mesaj de felicitare prin intermediul Ambasadei SUA la Bucuresti in contextul alegerilor prezidentiale, castigate de Klaus Iohannis. Statele Unite felicita Romania si pe romani p.

Klaus Iohannis: M-a sunat Viorica Dancila luni, dupa alegerile prezidentiale. M-a felicitat! (VIDEO)

Klaus Iohannis a fost felicitat de Viorica Dancila pentru castigarea alegerilor prezidentiale. Seful statului le-a spus, marti, jurnalistilor ca contracandidata sa la alegeri l-a sunat luni si au.

Klaus Iohannis si poporul roman, felicitati de SUA dupa alegerile prezidentiale incheiate cu succes. Seful diplomatiei americane: Multumim aliatului nostru din NATO, Romania

Statele Unite l-au felicitat, luni seara, pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele in exercitiu al Romaniei a castigat un nou mandat de cinci ani la Cotroceni, in urma unei victorii zdrobitoare in fata.

Stanescu: Pana sa taiem porcul vom merge in fiecare judet sa analizam de ce am avut rezultate mai slabe

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu, a declarat, marti noapte, ca in zilele urmatoare va merge in fiecare judet care a obtinut rezultate slabe la prezidentiale si va analiza de ce s-a ajuns la aceasta situatie, potrivit Mediafax.

Plangere PSD de ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. O sectie de votare din Constanta a incalcat regulamentul

Biroul Electoral Judetean Constanta a admis plangerea formulata duminica de organizatia judeteana a PSD potrivit careia stampila de control a BEJ era aplicata, pe buletinul de vot.

Este STIREA ZILEI! Liviu Dragnea, ANUNT BOMBA, din puscarie, imediat dupa ALEGERILE PREZIDENTIALE

Liviu Dragnea a depus o plangere la Parchetul Sectorului 5, prin care i-a acuzat pe reprezentantii Penitenciarului Rahova ca nu l-au lasat sa voteze, desi condamnarea sa din dosarul angajarilor fictive ii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )