Libnet.ro
UNICEF

14:00

Liderul galeriei Steaua, Gheorghe Mustata, arestat preventiv pentru 29 de zile

B1 B1,
Liderul galeriei Steaua, Gheorghe Mustata, arestat preventiv pentru 29 de zile

Liderul galeriei echipei Steaua Bucuresti, Gheorghe Mustata, a fost arestat pentru 29 de zile, vineri, dupa ce ar fi batut mai multe persoane cu ajutorul a doi nepoti, informeaza Mediafax. Judecatoria. continuă pe B1

Seful galeriei echipei Steaua, Gheorghe Mustata, este acuzat de tentativa de omor.

Seful galeriei Stelei, Gheorghe Mustata, si doi nepoti ai sai au fost arestati pentru tentativa de omor, dupa ce, in conflictul din noaptea de miercuri spre joi din sectorul 4, un barbat a fost injunghiat, se arata in referatul procurorilor cu propunerea masurii preventive, citat de Mediafax. In jurul orei 2. 45, Gheorghe Mustata impreuna cu Doru Gabriel Mustata Stefan Cristian Mustata, Marian Florin Buboia, Andrei Tiberius Dumitru, Marian Daniel Covaci si alte persoane au patruns, fara drept, .

Cazul femeii transate din Arges: Criminalul si-a recunoscut vina si a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Florin Minzararu, barbatul suspectat ca, a violat, ucis si transat o femeie pe care a aruncat-o apoi in raul Arges, si-a recunoscut faptele si a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, informeaza Mediafax.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru santaj

Directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, retinut pentru santaj ramane in arest preventiv pentru 29 de zile, au decis, vineri judecatorii Tribunalului Bucuresti. SefulAnteneleor l-a santajat pe.

Liderul galeriei echipei Steaua, Gheorghe Mustata, ridicat de politisti in urma unui scandal

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, a fost incatusat si dus la audieri la Sectia 16 de Politie din Bucuresti, dupa ce ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane in.

Liderul galeriei echipei Steaua, Gheorghe Mustata, ridicat de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, a fost incatusat si dus la audieri la Sectia 16 de Politie din Bucuresti, dupa ce ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane in.

Liderul galeriei echipei Steaua, Gheorghe Mustata, retinut de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane

UPDATE17:20: Liderul galeriei echipei Steaua Bucuresti, Gheorghe Mustata, a fost retinut joi dupa ce, impreuna cu doi nepoti ai sai, ar fi batut mai multe persoane, politistii care au intervenit la.

Minor de 14 ani din Barlad arestat preventiv pentru talharie si furt

Un tanar in varsta de doar 14 ani, din municipiul Barlad, a fost arestat preventiv de oamenii legin dupa ce acesta a savarsit mai multe infractiuni de furt si talharie in perioada martie-mai 2013.

Liderul galeriei Stelei, arestat preventiv

Liderul echipei Steaua Bucuresti, Gheorghe Mustata, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 29 de zile, in urma unei decizii a Judecatoriei Sectorului 4 din Bucuresti. Mustata ar fi batut miercuri mai multe persoane, alaturi de niste complici.

Gheorghe Mustata, liderul galeriei Stelei, a fost arestat pentru 29 de zile

Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua Bucuresti, care fusese retinut joi dupa ce, impreuna cu doi nepoti ai sai, ar fi batut mai multe persoane, a fost arestat pentru 29 de zile, printr-o decizie luata vineri de Judecatoria Sectorului 4, transmite Mediafax.

VIDEO Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua, retinut 24 de ore dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa interventia fortelor de ordine, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )