Libnet.ro
UNICEF

12:30

Liderul gorilienilor din Romania, revolutionarul timisorean Lorin Fortuna, a fost operat de urgenta

Adevărul Adevărul,
Liderul gorilienilor din Romania, revolutionarul timisorean Lorin Fortuna, a fost operat de urgenta

Revolutionarul Lorin Fortuna, figura emblematica a evenimentelor din Timisoara in decembrie 1989, a fost internat la Spitalul Judetean, unde a fost operat de urgenta. continuă pe Adevărul

Efectele tulburelului din Romania: O BATRANA BEATA manga rupe gardul cu capul! (VIDEO SOC)

Scene alarmante intr-un sat din romania. O batrana in stare de ebrietate a rupt gardul cu capul in timp ce a cazut. Iesita de la birt femeia incerca sa-si urmeze normal.

(P) Peste 40000 de produse in cea mai mare biblioteca digitala de design interior din Romania

ClassIN anunta lansarea celei mai mari biblioteci digitale de produse de design interior din Romania, pe platforma www. classin. ro, prezentand in exclusivitate, peste 300 de cataloage. pe aceasta platforma se regasesc peste 40. 000 de produse, de la mobilier, obiecte de decor si corpuri de iluminat, la accesorii sanitare, finisaje, drapaje si tapet. Oferta ClassIN acopera intregul necesar al unei locuinte sau birou, punand la dispozitie produse din game diferite de pret, semnate de branduri consacrate la nivel international sau de marci romanesti.

A trecut de la FILMELE DEOCHEATE la BUCATARIE. Cum s-a filmat cel mai cunoscut gigolo din Romania (FOTO)

Satmareanul Mugur C este recunoscut drept primul gigolo oficial din Romania. Chiar daca el este cunoscut pentru filmele XXX pe care le-a facut, acesta a decis sa se apuce si de filme pentru copii si bunic.

DEDESUBTURILE celui mai tanar milionar din Romania: A PICAT BACUL DE DOUA ORI (FOTO)

Cristescu Vlad Mihai Alexandru, tanarul de 22 ani care a fost clasat drept cel mai bogat tanar din Romania a picat bacul de doua ori, anunta Libertatea. Tanarul a terminat liceul din.

Tolo.ro - Marturii si documente dintr-o multinationala pharma: Firma noastra insala bolnavi saraci din Romania

Mii de batrini dependenti de oxigen sint executati silit de Air Liquide Vitalaire, filiala din Romania a liderului mondial de aparate de aer, scrie tolo. ro, in conditiile in care un insider a oferit ziarului numeroase facturi contrafacute. Reprezentantii firmei se declara socati si spun ca vom verifica.

Cum isi face de cap una dintre cele mai bogate burlacite din Romania: Afacerista a primit dupa divort colosala suma de 40 de milioane de euro (FOTO)

Corina Martin este una dintre cele mai de succes femei din Romania. Divortata in urma cu patru ani, ea a devenit o femeie foarte bogata in urma partajului. Nu mai putin de 40. 000 de euro.

Liviu Dragnea: PNL si Ciolos au atacat legea salarizarii. Noi nu ne putem bate joc de salarizarea sistemului bugetar din Romania

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca Guvernul a atacat in mod electoral la CCR legea initiata de social-democrati referitoarea la marirea salariala de 15 %.

VIDEO Interviu The Kryptonite Sparks, cea mai buna trupa britanica din Romania sau cei trei intergalactici din Botosani

The Kryptonite Sparks este un power-trio incandescent, care invie simturi si organe demult uitate si electrizeaza sinapsele dintre sunet si emotii. Au crescut pe muzica lui Pink Floyd si a lui Bob Marley si s-au scolit in afara. Razvan Anton tobe), zis si Huhurez sau Miguel, a studiat Artele Plastice in Italia, iar cei doi frati, Razvan voce si chitara) si Rares Diaconu bass si voce), au urmat Conservatorul la Londra. Botosaniul i-a unit, iar din 2010 sar scantei la concertele lor. Se recomanda a fi eclectici, electrici, netrebnici si au adus un aer nou underground-ului romanesc.

Numarul de intreprinderi din Romania a crescut cu 1%, anul trecut

Numarul total de intreprinderi din tara noastra a crescut anul trecut cu 1% comparativ cu 2014, in timp ce numarul de salariati a inregistrat o crestere cu 2,4%, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

TOP proiecte imobiliare care au schimbat fata Clujului: cum s-a metamorfozat orasul cu cea mai dinamica dezvoltare din Romania

Cluj-Napoca este orasul cu cea mai spectaculoasa dezvoltare imobiliara din ultimii ani, iar acest lucru se datoreaza si numarului tot mai mare de investitori straini care aleg sa isi concentreze operatiunile in zona Transilvaniei, dar si a faptului ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )