Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liderul PSD Cluj: Traian Basescu nu este in masura sa critice USL pentru situatia autostrazilor

Adevărul Adevărul,
Liderul PSD Cluj: Traian Basescu nu este in masura sa critice USL pentru situatia autostrazilor

Liderul organizatiei PSD Cluj, Remus Lapusan, afirma ca presedintele Traian Basescu nu este in masura sa critice USL pentru situatia autostrazilor din tara noastra, avand in vedere ca, in perioada cand era ministru al Transporturilor, a blocat constructia lor pe motiv ca Romania nu are nevoie de asa ceva. continuă pe Adevărul

Tara saraca, presedinte sarac. Traian Basescu este saracul Europei

Tara saraca, presedinte sarac. Presa europeana il catalogheaza pe Traian Basescu drept saracul Europei. Mai exact, acesta apare in topul celor mai prost platiti presedinti din fostele state comuniste din.

Presedintele Traian Basescu ataca Guvernul si pe Facebook

Presedintele Traian Basescu ataca Guvernul si pe Facebook. Seful statului a postat fotografii din elicopter cu autostrada Nadlac-Arad. Postarea este insotita de declaratiile extrem de critice facute ieri de.

Traian Basescu despre noile taxe din scrisoarea de intentie cu FMI: A mari taxele in criza economica este o greseala enorma

Guvernul face o greseala enorma majorand taxele in perioada de criza economica, a declarat miercuri presedintele Traian Basescu, in timp ce vizita santierul autostrazii Arad - Nadlac, unde lucrarile sunt oprite.

Cum raspunde ministrul Sova criticilor lui Traian Basescu legate de autostrada Nadlac-Arad.

Ministrul pentru marile proiecte, Dan Sova, a declarat pentru Mediafax ca este pentru prima oara cand este de acord cu Traian Basescu in ceea ce priveste proasta guvernare, dar ca acest lucru o priveste pe Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, care s-a ocupat de autostrada Nadlac-Arad. Nadlac-Arad este o autostrada impartita in doua loturi: Nadlac-Arad, lotul I si Nadlac-Arad, lotul II. Pentru amandoua loturile contractele au fost semnate de doamna ministru Anca Boagiu. Deci, daca .

Traian Basescu: Nu cred ca se va face o reorganizare administrativ-teritoriala

Presedintele Traian Basescu a sustinut luni ca nu crede ca regionalizarea se va realiza, el considerand ca USL este incapabila sa genereze progrese pentru Romania. Nu cred ca ca se va face o.

Traian Basescu, stapanul informatiilor. Razvan Savaliuc: Asta arata ca premierul e filat in continuare

Declaratia presedintelui Traian Basescu referitoare la faptul ca premierul a plecat in vacanta in Miami cu tot cu bona releva faptul ca seful Executivului este filat in continuare, sunt de parere.

LIVE VIDEO DIGI 24 Traian Basescu, declaratie de presa la ora 14.15

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, incepand cu ora 14. 15, la Palatul Cotroceni. Este prima iesire a presedintelui dupa convocarea CSAT privind privatizarea CFR Marfa.

VIDEO Traian Basescu, despre CFR Marfa: Mai bine se faceau presiuni pe castigator sa vina cu banii. Nu voi face o ilegalitate, acum, la batranete

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, incepand cu ora 14. 15, la Palatul Cotroceni. Este prima iesire a presedintelui dupa convocarea CSAT privind privatizarea CFR Marfa.

Mesajul lui Traian Basescu pentru musulmani, cu ocazia incheierii Ramadanului

Presedintele Traian Basescu si-a amintit de musulmanii din Romania. Si le-a transmis reprezentantilor comunitatii musulmane din Romania gandurile sale bune si urarile de sanatate cu ocazia sarbatoririi.

Dan Voiculescu il someaza pe Traian Basescu sa nu mai sfideze un popor care il detesta si aminteste, discret, de sansa unei noi suspendari

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, sustine ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa se bucure de sansa nemeritata pe care a primit-o de a-si termina discret, invins, izolat mandatul pe care romanii i l-au retras in cele mai legale conditii si sa nu mai sfideze poporul care il detesta si azi la fel de mult.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )