Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, declara pentru presa din Ungaria ca Victor Ponta ar trebui sa demisioneze

B1 B1,
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, declara pentru presa din Ungaria ca Victor Ponta ar trebui sa demisioneze

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, pentru un site maghiar ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze. Conform acestuia, pierderile suferite de Romania in urma acestui scandal sunt. continuă pe B1

Kelemen Hunor: Parlamentarii UDMR vor vota conform propriei constiinte, dar NU impotriva motiunii de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a avut o declaratie contradictorie in ceea ce priveste votul din plen pe motiunea de cenzura a PNL. Potrivit lui Hunor, parlamentarii UDMR vor vota vineri conform propriei.

Kelemen Hunor: Vom fi prezenti vineri in sala, vom spune ce avem de spus fata de motiunea de cenzura. Fiecare va vota dupa constiinta, dar nu impotriva motiunii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat marti ca reprezentantii formatiunii sale se vor vota motiunea de cenzura depusa de PNL, conform constiintei. Vom fi prezenti vineri in sala, vom spune exact ce.

Victor Ponta pentru presa straina: Sper ca vineri sa se incheie criza politica. Fie avem o majoritate solida, ceea ce cred ca avem, fie avem o alta majoritate

Camera Deputatilor a respins marti cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta pentru conflict de interese. Dupa aflarea rezultatului votului, Victor Ponta a declarat pentru presa.

Victor Ponta, pentru presa internationala: M-am gandit la demisie, dar nu pot lasa tara in haos

Victor Ponta a declarat marti, intr-un pentru presa straina, ca s-a gandit sa demisioneze din fruntea Guvernului, dar ca nu poate lasa tara in haos, informeaza B1 TV. Premierul sustine ca s-a gandit la.

Lovitura pentru Ponta din partea socialistilor europeni

Socialistii din Parlamentul European PE) sunt de acord cu dezbaterea in plenul Parlamentului cazul lui Victor Ponta, care a fost pus sub urmarire penala.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )