Libnet.ro
UNICEF

20:00

Lovitura pentru Ponta din partea socialistilor europeni

România Liberă România Liberă,
Lovitura pentru Ponta din partea socialistilor europeni

Socialistii din Parlamentul European PE) sunt de acord cu dezbaterea in plenul Parlamentului cazul lui Victor Ponta, care a fost pus sub urmarire penala. continuă pe România Liberă

Mircea Badea: Daca motiunea de cenzura trece e foarte rau pentru Ponta

Mi-e foarte greu sa ma pun in locul lui Victor Ponta, declara Mircea Badea. Nu am toate datele pe care le are Victor Ponta. Singura problema reala, in cazul lui Victor Ponta, din punctul sau de vedere, este.

Combinatia DNA+PNL+Iohannis=letala pentru Ponta. Lovitura de stat sau coruptie la varf?

Premierul Victor Ponta, a anuntat ca nu demisioneaza si ca nu intentioneaza sa se lupte cu justitia, dar ca va contesta ordonanta procurorului, la procurorul ierarhic superior si la judecator, si isi va.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, declara pentru presa din Ungaria ca Victor Ponta ar trebui sa demisioneze

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, pentru un site maghiar ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze. Conform acestuia, pierderile suferite de Romania in urma acestui scandal sunt.

Iohannis, dupa votul in cazul premierului: Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce deputatii au decis prin vot ca premierul Victor ponta nu poate fi urmarit penal prentru conflict de interese. Printr-un comunicat postat pe site-ul Administratiei.

FOTO: Zi decisiva pentru Ponta. Camera Deputatilor a RESPINS cererea DNA de urmarire penala a premierului

Deputatii au respins, marti, in plenul Camerei, solicitarea DNA de avizare a urmaririi penale a premierului Victor Ponta, cu 231 pentru respingerea urmaririi penale si 120 impotriva.

Zi decisiva pentru Ponta. Camera Deputatilor voteaza cererea de urmarire penala a premierului

Camera Deputatilor dezbate si voteaza marti solicitarea procurorului general referitoare la inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta, intr-un dosar in care este cercetat pentru conflict de interese, infractiune pe care ar fi savarsit-o in timp ce era prim ministru.

Scandal la votul in cazul Ponta, din Parlament: PNL il acuza de tertipuri pe Zgonea

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat pe Valeriu Zgonea ca induce in eroare deputatii, intrucat acestia trebuie sa voteze cererea procurorului privind urmarirea penala a premierului Victor Ponta, ci nu raportul realizat, luni, de Comisia Juridica.

Povestea afacerii Sova-Ponta din dosarul Turceni/Rovinari

Dosarul DNA Turceni/Rovinari a pornit in urma cu un an de la mai multe sesizari ale ANAF depuse in 2011, scrie Adevarul . Atunci, ANAF a constatat ca atat la Complexul Energetic Rovinari, cat si la cel din Turceni, au fost incheiate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )