Libnet.ro
UNICEF

05:45

Zi decisiva pentru Ponta. Camera Deputatilor voteaza cererea de urmarire penala a premierului

România Liberă România Liberă,
Zi decisiva pentru Ponta. Camera Deputatilor voteaza cererea de urmarire penala a premierului

Camera Deputatilor dezbate si voteaza marti solicitarea procurorului general referitoare la inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta, intr-un dosar in care este cercetat pentru conflict de interese, infractiune pe care ar fi savarsit-o in timp ce era prim ministru. continuă pe România Liberă

UPDATE Comisia juridica a votat un raport de respingere pentru cererea de urmarire penala in cazul Ponta/ Votul deputatilor in cazul premierului va fi marti la ora 10.00

45 Comisia juridica din Camera Deputatilor a decis, cu 18 voturi impotriva, 7 pentru si o abtinere, sa respinga cererea de incuviintare a urmaririi penale pentru Victor Ponta. Premierul Ponta a declarat dupa ce a participat pentru scurt timp la sedinta Comisiei juridice unde se dezbate cererea DNA de urmarire penala ca le-a transmis colegilor sai din comisie ceea ce crede ca jurist. Le-am spus ceea ce cred ca jurist, ca deciziile politice nu pot fi, potrivit Constitutiei, cenzurate de un procuror, a spus Ponta. Biroul Permanent al Camerei a decis ca, sub rezerva primirii raportului de la Comisia Juridica, votul pe cererea procurorului general in cazul lui Ponta sa aiba loc marti la ora 10.

Reuniune de urgenta a deputatilor privind cererea de urmarire penala a lui Ponta

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a fost reunit de urgenta, vineri, la ora 17. 00 pentru a discuta sesizarea DNA cu privire la primul ministru si pentru a demara procedurile care se impun, a declarat Valeriu Zgonea.

Victor Ponta, audiat la Comisia juridica din Camera Deputatilor la ora 16.00

UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat ca se va prezenta la ora 16. 00 pentru a fi audiat in Comisia juridica din Camera Deputatilor. Primul ministru a precizat ca doreste ca votul din plen sa aiba loc.

CCR: Premierul Victor Ponta nu poate fi suspendat decat de Camera Deputatilor

Premierul Victor Ponta nu poate fi demis decat de Camera Deputatilor, se arata in Decizia Curtii Constitutionalenr. 53din 28 ianuarie 2005. in drept, in cauza nu exista conflict juridic de.

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, despre audierea lui Ponta la DNA: Legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta

Deputatul Mate Andras, liderul Grupului UDMR din Camera Deputatilor, a declarat ca nu stie daca premierul Victor Ponta, care a fost audiat la DNA si este urmarit penal, ar fi vinovat sau nu, dar considera ca legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta.

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, despre audierea premierului la DNA: Legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta

Deputatul Mate Andras, liderul Grupului UDMR din Camera Deputatilor, a declarat ca nu stie daca premierul Victor Ponta, care a fost audiat la DNA si este urmarit penal, ar fi vinovat sau nu, dar considera ca legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta.

Camera Deputatilor a respins urmarirea penala a lui Victor Ponta

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, raport de respingere a cererii procurorului general privind urmarirea penala in cazul premierului Victor Ponta, scrie Agerpres .

Mircea Badea: Daca motiunea de cenzura trece e foarte rau pentru Ponta

Mi-e foarte greu sa ma pun in locul lui Victor Ponta, declara Mircea Badea. Nu am toate datele pe care le are Victor Ponta. Singura problema reala, in cazul lui Victor Ponta, din punctul sau de vedere, este.

Combinatia DNA+PNL+Iohannis=letala pentru Ponta. Lovitura de stat sau coruptie la varf?

Premierul Victor Ponta, a anuntat ca nu demisioneaza si ca nu intentioneaza sa se lupte cu justitia, dar ca va contesta ordonanta procurorului, la procurorul ierarhic superior si la judecator, si isi va.

Basescu, mesaj pentru Ponta: PLEACA, PLEACA ACUM !

Fostul presedinte Traian Basescu a scris un mesaj pe pagina lui de facebook, in care ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze din fruntea Guvernului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )