Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta, audiat la Comisia juridica din Camera Deputatilor la ora 16.00

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, audiat la Comisia juridica din Camera Deputatilor la ora 16.00

UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat ca se va prezenta la ora 16. 00 pentru a fi audiat in Comisia juridica din Camera Deputatilor. Primul ministru a precizat ca doreste ca votul din plen sa aiba loc. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta, audiat in Comisia Juridica: Deciziile politice nu pot fi cenzurate de un procuror (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns la Comisia Juridica, acolo unde si-a sustinut punctul de vedere, informeaza B1 TV. Acesta nu a venit insotit de avocat. Victor Ponta a mai venit la Comisia Juridica in cursul.

UPDATE Comisia juridica a votat un raport de respingere pentru cererea de urmarire penala in cazul Ponta/ Votul deputatilor in cazul premierului va fi marti la ora 10.00

45 Comisia juridica din Camera Deputatilor a decis, cu 18 voturi impotriva, 7 pentru si o abtinere, sa respinga cererea de incuviintare a urmaririi penale pentru Victor Ponta. Premierul Ponta a declarat dupa ce a participat pentru scurt timp la sedinta Comisiei juridice unde se dezbate cererea DNA de urmarire penala ca le-a transmis colegilor sai din comisie ceea ce crede ca jurist. Le-am spus ceea ce cred ca jurist, ca deciziile politice nu pot fi, potrivit Constitutiei, cenzurate de un procuror, a spus Ponta. Biroul Permanent al Camerei a decis ca, sub rezerva primirii raportului de la Comisia Juridica, votul pe cererea procurorului general in cazul lui Ponta sa aiba loc marti la ora 10.

Situatia premierului, discutata luni in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, in Comitetul executiv al PSD si la consultarile dintre Klaus Iohannis si liderii partidelor

20 Premierul Victor Ponta a ajuns luni, in jurul orei 11. 20, la Comisia Juridica, ai carei membri se intrunesc pentru a stabili calendarul discutiilor privind raportul pe care trebuie sa-l intocmeas.

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, despre audierea lui Ponta la DNA: Legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta

Deputatul Mate Andras, liderul Grupului UDMR din Camera Deputatilor, a declarat ca nu stie daca premierul Victor Ponta, care a fost audiat la DNA si este urmarit penal, ar fi vinovat sau nu, dar considera ca legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta.

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, despre audierea premierului la DNA: Legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta

Deputatul Mate Andras, liderul Grupului UDMR din Camera Deputatilor, a declarat ca nu stie daca premierul Victor Ponta, care a fost audiat la DNA si este urmarit penal, ar fi vinovat sau nu, dar considera ca legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta.

Cazul premierului Victor Ponta va fi discutat de Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European, la cererea dreptei europene

Presedintele Grupului PPE, Manfred Weber, a cerut luni ca situatia premierului Victor Ponta, fata de care s-a cerut inceperea urmaririi penale, sa fie discutata in Parlamentul European, potrivit unui comunicat al conservatorilor europeni.

Cazul lui Victor Ponta a adus Romania, din nou, pe primele pagini ale presei internationale

Stirea ca premierul Victor Ponta este urmarit penal, iar presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia a adus din nou Romania pe primele pagini ale presei internationale. Comentatorii straini plaseaza.

Victor Ponta: La ora 16.00 ma prezint la audieri la Comisia Juridica. Sper ca maine sa se dea votul in plen

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la Parlament, ca luni, la ora 16. 00 va fi audiat in cadrul Comsiei Juridice din Camera Deputatilor. Important este ca la ora 16. 00 ma prezint, sunt audiat de colegii.

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica, despre cazul lui Victor Ponta: Premierul si-a sustinut punctul de vedere, fara sa faca recomandari referitoare la modalitatea de vot (VIDEO)

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au comentat avizul negativ al Comisiei Juridice in cazul lui Victor Ponta. Astfel, Comisia Juridica va face un raport prin care nu se va cere inceperea.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 17:25 Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, azi, sa trimita solicitarea procurorului general in cazul lui Victor Ponta la Comisia juridica, aceasta urmand sa informeze cand intocmeste raportul, termenul maxim fiind de doua saptamani, a precizat secretarul Camerei, Ion Ciolacu. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )