Libnet.ro
UNICEF

08:00

LifeCare vizeaza o cifra de afaceri de 35 milioane lei, in 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LifeCare vizeaza o cifra de afaceri de 35 milioane lei, in 2015

Interesul consumatorului roman pentru optiuni de viata mai sanatoase este in crestere, ne-a spus Cristian Onetiu, fondator Life Care, subliniind, insa, ca obiceiul de consum are un ritm de evolutie mai scazut. continuă pe Ziarul Bursa

Farmaceutica Remedia vrea sa distribuie dividende de 1,6 milioane lei

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia Deva RMAH) propune actionarilor dividende in valoare de 1,59 milioane de lei 357. 800 de euro) din profitul obtinut anul trecut, suma fiind egala cu cea distribuita pentru 2013, in conditiile in care profitul a crescut cu mai putin de 4%. Profitul net al companiei a crescut anul trecut cu 3,6%, la 3,12 milioane de lei.

Policlinica de la Institutul Parhon, redeschisa. Lucrarile de modernizare s-au ridicat la 1,7 milioane lei

Policlinica din cadrul Institutului National de Endocrinologie Parhon a fost redeschisa luni, dupa ce lucrarile de consolidare si modernizare au fost finalizate. Investitia facuta de autoritati s-a ridicat la 1,7 milioane de lei.

Licitatie de peste 27,6 milioane de lei pentru un sistem IT care sa informatizeze procesul adoptiilor in Romania

Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie vrea sa implementeze un sistem IT care se adreseaza familiilor care vor sa adopte copii, contract finantat cu fonduri UE in valoare estimata de 27. 6 milioane lei peste 6,22 milioane euro), conform unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Solutia informatica va permite informarea familiilor adoptatoare cu privire la legislatia despre adoptii, mecanismele pentru exprimarea consimtamantului la adoptie, cat si suport in derularea procesului de la exprimarea consimtamantului pana la finalizarea cu succes a procedurilor efective de adoptie.

DGAF a dispus sanctiuni totale de peste 1,1 milioane lei in week-end

Inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au controlat sambata si duminica 125 firme din Bucuresti si au dispus suspendarea activitatii a 24 puncte de lucru pentru perioade cuprinse intre o luna si trei luni, amenzi in valoare totala de 899. 500 lei si confiscari de numerar in cuantum total de 95. 901 lei, 27. 000 euro si 3. 200 dolari.

Medicamente de 2 milioane lei, pentru SPIONI

Serviciul de Informatii Externe vrea sa achizitioneze medicamente de peste doua milioane de lei, fara TVA, potrivit unui anunt de participare publicat pe SEAP. E vorba, printre altele, de medicamente.

Amenzi de 107 milioane de lei si despagubiri de 6,8 milioane de lei, acordate in 2014

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a aplicat in 2014 amenzi de 107,35 milioane lei furnizorilor de bunuri si servicii si a acordat cetatenilor pagubiti despagubiri de 6. 415 lei, potrivit raportului de activitate, prezentat de Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor.

Amenzi de peste 3,1 milioane de lei, aplicate de oamenii legii in patru zile

Politistii au aplicat, in perioada 9 - 12 martie, peste 15. 000 de amenzi, in valoare de aproximativ 3,1 milioane de lei, si au retinut 540 de permise de conducere, informeaza Politia Romana.

SIE cumpara medicamente in valoare de aproape doua milioane de lei

Serviciul de Informatii Externe SIE) vrea sa achizitioneze produse si preparate farmaceutice, valoarea estimata fara TVA fiind de aproape doua milioane de lei. Asa arata un anunt de participare publicat pe SEAP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )