Libnet.ro
UNICEF

23:30

Liga Europa: Echipele calificate in saisprezecimi, doua din grupa Pandurilor.

România Liberă România Liberă,
Liga Europa: Echipele calificate in saisprezecimi, doua din grupa Pandurilor.

Liga Europa a incheiat joi cea de-a patra etapa din faza grupelor, Pandurii Targu Jiu pierzand cursa de calificare in saisprezecimi. In urma rezultatelor sapte echipe, doua din grupa gorjenilor, s-au calificat deja in urmatoarea faza a competitiei, conform uefa. com Au mai ramas doua etape de disputat in cadrul grupelor Ligii Europa, insa, in saisprezecimi, s-au calificat deja: Fiorentina, Dnipru, Tottenham, Valencia, Salzburg, Esbjerg si Trabzonspor, Ludogret, pentru ultimele doua existand . continuă pe România Liberă

Liga Europa / Pandurii - Fiorentina. Italienii, fara mijloc si fara golgheter la meciul de la Cluj

Pentru ca e lider autoritar al grupei si virtual calificata, dar si din cauza unor accidentari, echipa italiana n-are in lot destule piese importante la partida de astazi cu Pandurii, din grupa E a Ligii Europa ora 20. 00, ProTv, DigiSport 1, DolceSport1).

Live TEXT Basel - Steaua 21.45: Meci de totul sau nimic in Liga Campionilor. Echipele de start.

Steaua Bucuresti intalneste in aceasta seara, in deplasare, echipa elvetiana FC Basel, in cea de a patra etapa a grupelor Ligii Campionilor. Elevii lui Reghecampf isi joaca in aceasta seara, incepand cu ora 21. 45, ultima sansa de a ramane in cursa de calificare in fazele superioare ale competitiilor europene, din primavara. Meciul este transmis la tv sau livetext pe romanialibera. ro. Reghecampf si compania inca mai au sanse matematice chiar si la o calificare in optimile Ligii Campionilor, .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )