Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

Liga I: Steaua a invins Concordia Chiajna, scor 6-0

B1 B1,
Liga I: Steaua a invins Concordia Chiajna, scor 6-0

Steaua Bucuresti a invins, vineri, echipa Concordia Chiajna, intr-un meci contand pentru etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I, relateaza Mediafax. Golurile au fost marcate de Chiriches minutul 14), Rusesc. continuă pe B1

Liga I Concordia Chiajna - Steaua Bucuresti 0-6. Set si meci

Steaua Bucuresti a invins formatia Concordia Chiajna cu scorul de 6-0, aceasta fiind cea mai categorica victorie de pana acum din acest campionat. Cu aceasta victorie Steaua s-a distantat la 10 puncte de ocupanta locului 2, Astra Giurgiu, iar stelistii se gandesc acum la meciul decisiv din Europa League cu FC Copenhaga.

Petrolul Ploiesti, in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins echipa Concordia Chiajna

Echipa de fotbal Petrolul Ploiesti s-a calificat in semifinale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Concordia Chiajna, in sferturile de finala ale competitiei.

Petrolul Ploiesti este prima semifinalista a Cupei Romaniei, dupa 2-1 cu Concordia Chiajna

Dubla lui Jeremy Bokila a adus Petrolului Ploiesti victoria in meciul de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, rezultat in urma caruia prahovenii s-au calificat in semifinalele Cupei Romaniei. Pentru un loc in ult.

Astra Giurgiu, in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins echipa Rapid, scor 3-2

Echipa de fotbal Astra Giurgiu s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Rapid, in sferturile de finala ale competitiei. Golurile invingatorilor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )