Libnet.ro
UNICEF

01:05

Linistea din timpul lecturii este cel mai mare dar pe care ti-l face un festival

Adevărul Adevărul,
Linistea din timpul lecturii este cel mai mare dar pe care ti-l face un festival

Linistea din timpul lecturii este cel mai mare dar pe care ti-l face un festival. La Festivalul International de Literatura de la Timisoara 23-25 octombrie) am simtit inca din prima seara ca publicul nu este deloc unul intamplator, ca acolo fiecare scaun este ocupat de cineva care vrea sa asculte, care vrea sa se intalneasca cu un scriitor sau altul. continuă pe Adevărul

Cel mai mare diamant portocaliu din lume este scos la licitatie

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, cu o valoare cuprinsa intre 17 si 20 de milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 12 noiembrie, la Geneva, de casa Christie039;s, informeaza AFP.

Oficial: Noul Nexus 5 este cel mai nou smartphone supravegheat de Google [VIDEO]

Dupa lungi valuri de speculatii, astazi a fost anuntat oficial cel mai nou terminal creat de Google cu LG, este vorba de Nexus 5. Fara nici un fel de surle si trambite, gigantul din Mountain View a mai creat astazi un sub domeniu foarte usor de retinut. Este vorba de www. google. com/nexus/5. In asta a constat lansarea celui mai nou aparat creat de LG impreuna cu Google. Din multe puncte de vedere, acesta se bazeaza pe un alt smartphone foarte competent [].

Cel mai mare exercitiu din istoria NATO incepe sambata in Polonia si statele baltice.

Alianta Nord-Atlantica testeaza incepand de sambata 2 noiembrie, in Polonia si statele baltice, capacitatea de comanda si control a Fortei de reactie rapida NRF), in cadrul celui mai amplu exercitiu militar integrat terestru, militar, aviatic, naval, forte speciale). Denumit sugestiv Steadfast Jazz 2013, exercitiul este coordonat de catre Comandamentul Fortei Aliate Integrate de la Brunssum, care va asigura, in 2014, comanda NRF. Exercitiul va fi condus de catre generalul german .

Cel mai mare exercitiu din istoria NATO incepe sambata in Polonia si statele baltice

Alianta Nord-Atlantica testeaza incepand de sambata 2 noiembrie, in Polonia si statele baltice, capacitatea de comanda si control a Fortei de reactie rapida NRF), in cadrul celui mai amplu exercitiu militar integrat terestru, militar, aviatic, naval, forte speciale). Denumit Steadfast Jazz 2013, exercitiul este coordonat de catre Comandamentul Fortei Aliate Integrate de la Brunssum, care va asigura, in 2014, comanda NRF, noteaza Agerpres.

Cel mai mare exercitiu din istoria NATO incepe sambata in Polonia si statele baltice

Alianta Nord-Atlantica NATO) testeaza incepand de sambata, in Polonia si statele baltice, capacitatea de comanda si control a Fortei de reactie rapida NRF), in cadrul celui mai amplu exercitiu militar.

Cel mai mare spital de copii din vestul tarii, evacuat de clanul Carpaci din Timisoara

Clanul Carpaci i-a aruncat in strada pe copiii bolnavi de plamani internati la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu din Timisoara. Cladirea cu laboratorul si Sectia de Pneumologie a fost retr.

Cel mai mare parc de pe Faleza Dunarii va reintra in circuitul public cu o luna intarziere. Lucrarile au costat 360.000 de euro

Panglica inaugurala va fi taiata vineri dimineata, atunci cand vor fi organizate si mai multe demonstratii sportive.

Este cea mai mare FORTA lansata vreodata de America. Toti adversarii sunt ingenuncheati

Americanii au construit distrugatorul viitorului, care nu mai are seaman in lume. Acest oras plutitor este mai sigur ca un buncar pe ape, dar poate lansa rachete care sa nimiceasca fortele inamice. Zumwalt.

Este cea mai mare FORTA lansata vreodata de SUA. Cum arata distrugatorul viitorului

Americanii au construit distrugatorul viitorului, care nu mai are seaman in lume. Acest oras plutitor este mai sigur ca un buncar pe ape, dar poate lansa rachete care sa nimiceasca fortele inamice. Zumwalt.

Cel mai mare fan al Papei: un baietel il imbratiseaza pe Papa Francisc in timpul predicii si refuza sa-i dea drumul

Un mic baiat i-a facut o surpriza Papei Francisc si a reusit sa se strecoare pe scena unde pontiful predica in fata a 150. 000 de oameni. Camere si filmat si aparatele de fotografiat au surprins momentul special in care baietelul s-a agatat de unul dintre picioarele Papei, refuzand sa se desprinda, incurajat de mangaierile lui Francisc.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )