Libnet.ro
UNICEF

08:00

Lionel Messi, indisponibil in urmatoarele trei saptamani

Online Sport Online Sport,
Lionel Messi, indisponibil in urmatoarele trei saptamani

Atacantul argentinian Lionel Messi s-a accidentat in minutul 57 al meciului dintre FC Barcelona si Atletico Madrid, iar verdictul medicilor ii recomanda acestuia o pauza de trei saptamani. continuă pe Online Sport

Accidentat in timpul meciului cu Atletico Madrid, Lionel Messi va lipsi trei saptamani

Inlocuit in minutul 59 al partidei cu Atletico Madrid 1-1), Lionel Messi a suferit o ruptura musculara si va lipsi de pe teren aproximativ trei saptamani, informeaza site-ul oficial al Barcelonei.

in doua-trei saptamani, eu si alti ministri vom lua decizia daca ne alaturam lui Nicusor Dan

Ministri din actualul Guvern ar putea lua in urmatoarele doua-trei saptamani decizia de a parasi sau nu Executivul pentru a se alatura Uniunii Salvati Romania USR), a anuntat ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, citat de Agerpres.

METEO: Toamna se instaleaza in urmatoarele doua saptamani. Vremea se schimba total

Vremea va fi, in general, rece, in urmatoarele doua saptamani. Totodata, in majoritatea regiunilor va ploua, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Pele despre eterna rivalitate dintre Lionel Messi si Cristiano Ronaldo: Messi este deasupra tuturor

Messi sau Ronaldo? Este o intrebare la moda de ani buni, de sezoane intregi cei doi impartindu-si recordurile si Baloanele de Aur. Pele unul din cei mai buni jucatori din istoria sportului rege) a facut lumina in acest caz. Nu exista niciun dubiu, Messi este cel mai bun, deasupra tuturor, a punctat fostul international brazilian.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )